CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Válaszlevél Orbán Viktor úrnak: Ha önnek tőlünk kell megtudnia...

2018. november 24. 05:16 - csú

galambposta-sapkaban_1.jpgTisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr! 

„Elsőbbséggel”, vagyis további értelmetlen költséggel tetézett levelét ma megkaptam. A következő egyszerű kérdésekkel és egy kéréssel fordulok önhöz.

1. Ha egy kormányfő azt a temérdek közpénzt, amit e levelekre költ, ebben a szegény országban nem tudja okosabb dologra fordítani, miként bátorkodik elvállalni az ország vezetését?

2. Ha ön nem tudja, hogy a N.-i Konzultáció természetesen nem olyan eszköz, amivel bárki önnön sorsáról dönthetne, miért bátorkodik egy egész országot vezetni?

3. Ha egy kormányfő ezekre a „konzultációs”(?!) kérdésekre önmagától nem tudja a választ, akkor

miért és hogyan van mersze felvállalni egy egész társadalom vezetését?

4. Ha önnek tőlem/tőlünk kell megtudnia, hogy „...gyermekeink szellemi, lelki és fizikai fejlődése olyan érték, amelyet a magyar államnak is védenie kell”, mert magától erre képtelen választ adni, akkor miniszterelnökként adja át a helyét bármely másik, szabadon választott, értelmes, felelősségteljes magyar embernek!

Valicsák Imre (es.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7514376959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása