CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rémregény vagy bohózat, ami a csepeliek bőrére megy és pénzét viszi

2019. január 31. 05:57 - csú

kt-fidesz-2014-tol_2.PNGEz már nem vicc, hanem bohózat! Az önkormányzat fideszes vezetői a demokráciának még a látszatát is kiirtják. A fideszes képviselők  bármit, - vagy annak akár az ellenkezőjét is - megszavazzák, ha ez a főnök óhaja

2019. január 29-én, kedden 17 órára testületi ülést hívott össze Borbély Lénárd,  Csepel polgármestere. 17 óra 07 kor kezdődött és 17 óra 29-kor ért véget. Alig több mint 20 percig tartott a 16 napirendi pont kivégzése. Tárgyalásról ugyanis szó sem lehetett, mert a  a testületi tagok alaposan nem ismerhettek meg több előterjesztést.

Ugyanezen a napon 11 óra 37 perckor kaptak a képviselők egy újabb meghívót. A meghívó kiküldésének oka, hogy az előzetes tájékoztatáshoz képest érkeztek új előterjesztések, változások, kiegészítések. Az akkor kiadott 14 napirendből a több mint fele, azaz 8 volt olyan, ami ebbe a kategóriába tartozott. A helyszínen aztán még két napirend felvételére javaslatot tett a polgármester. Ezzel a tizenhatból 10 lett a

képviselők által nem olvashatott előterjesztés. /Ez is kétharmad/ 

Ez már nem vicc, hanem bohózat! Az önkormányzat fideszes vezetői a demokráciának még a látszatát is kiirtják. A tájékozódásban megakadályozott képviselők, pedig természetesen nem szólnak hozzá, mert nem engedik őket a valós ismeretekhez. Az ellenzéki képviselők elutasító szavazataikkal tiltakoznak, a fideszesek azonban bármit, - vagy annak akár az ellenkezőjét is - megszavazzák, ha ez a főnök kérése. 

Ezek  a demokrácia kinyírását szolgáló dolgok Csepelen. Ezek azok, amikért Juldith Sargentini az EU-ban szankciókat javasolt Magyarország kormányával szemben. Ábel Attila alpolgármester, a csepeli Fidesz ideológusa ugyan ezt is képes félremagyarázni, mert azt hiszi, hogy Csepelen hülyére vehet mindenkit. És ez egy csepp abban a kicsordult pohárban, amelyik azt mutatja, a Fidesz európai pártcsaládja, a Néppárt is megelégelte a Fidesz pofátlanságát. Ez, és az ilyen dolgok voltak a kiváltó okai annak, hogy az Európai Parlamentben megszavazták a Fidesz megbüntetését. 

Európa, - a Néppárttal együtt - nagyon rühelli a fideszesek pávatáncát, hazudozását. Ott már megkapták a sallert. Hogy itthon mikor kapják meg,  nem tudható. A közelmúltban a siklósi várban jártam.Olvastam Buga Jakab örökbecsű figyelmeztetését, amelyet a népnyúzóknak és becsteleneknek küldött: a végén csattan az ostor! 

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9114599444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása