CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit kíván a magyar nemzet 2019-ben? Hallassa hangját!

2019. március 09. 02:46 - csú

klubradio_uj_12_pont_2019-re.GIFÉnekeljen Bródy Jánossal, szavaljon Galkó Balázzsal március 15-én a Klubrádió parkolójában, ami az ünnepnapon a függetlenség tere lesz! De előtte kívánjon egyet, küldje el, Ön szerint mi az, amit ma elsőként teljesítenie kellene a hatalomnak. 12 pont újratöltve!

Meghirdetjük a Hallgatók 12 pontját! Mit kíván a magyar nemzet 2019-ben?

Önök szerint ma hogy szólna a 12 pont? Küldje el a Klubrádiónak azt az egy pontot, mely ma Magyarországon, Ön szerint a legfontosabb üzenet lehet. Mi összesítjük ezeket, és

március 15-én, ünnepi emlékműsorunkban kihirdetjük a Klubrádió hallgatóinak 12 pontját.

A szabadsag@klubradio.hu e-mail-címre várjuk mindenkinek a javaslatát, akinek fontos a béke, a szabadság és az egyetértés.

Ünnepeljünk együtt!

Március 15-én 13 órakor ünnepi műsorral várjuk a hallgatókat a Klubrádió parkolójában, a Bokor u. 1-3-5. alatt.

Emlékezünk az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeire és hőseire. Együtt szavalhatunk Galkó Balázzsal, énekelhetünk Bródy Jánossal, kihirdetjük és kinyomtatjuk a hallgatók 12 pontját.

A műsor után néhány finom falattal és szörppel kedveskedünk vendégeinknek. Várunk mindenkit, akinek fontos a béke, a szabadság és az egyetértés!

Március 15-én a Klubrádió parkolója a függetlenség tere lesz!

Forrás: Klubrádió

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4114678324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása