CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Haladéktalanul fizesse vissza a Fidesz a csepeliektől elvett pénzt!

2019. május 12. 05:25 - csú

takacs_monika_csepeli_polgarmester-jelolt-2019-04-09.PNGTakács Mónika csepeli ellenzéki polgármesterjelölt a saját közéleti Facebook oldalán egy közlemény tett közzé, amelyet most változtatás nélkül ismertetünk meg olvasóinkkal. Takács Mónika ezt írja:

"Németh Szilárd a tavalyi országgyűlési választások után közzétett beszámolója szerint, 0 forintból hozta ki a vesztesnek bizonyult kampányát.

Most kiderült, hogy  ezt, miként csinálta!

Nyilvánosságra került ugyanis, hogy a Fidesz alelnöke önkormányzati pénzekből csinált magának kampányzáró rendezvényt. Az április 8-ai választások előtti napon a csepeli Daru-dombon egész napos programmal és Németh Szilárd arcmásával ellátott ingyen sörrel szórakoztatták a nagyérdeműt.

Csakhogy a költségeket nem a csepeli Fidesz, hanem a csepeli önkormányzat állta.

Csak az este sztárfellépője, az 
Irigy Hónaljmirigy show-ja több mint 3 millió forintnyi közpénzt emésztett fel.

Felszólítjuk a csepeli Fideszt, hogy a Németh Szilárd kampányára elköltött közpénzmilliókat, haladéktalanul fizessék be a csepeli önkormányzat számlájára!"

Forrás: TAkács Mónika közéleti Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3214819714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása