CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Takács Mónika nyílt levele

2019. május 27. 12:17 - csú

takacs_monika_-2019-05-15-vagott.pngA május 26-i EP-választás  helyi eredményeinek ismeretében Takács Mónika a saját Facebook oldalán nyílt levelet tett közzé. Az írást változtatás nélkül közöljük:

Kedves Csepeliek!
Kedves Barátaim!

A vasárnapi EP-választás csepeli eredményeit megismerve, gratulálok a nyertesnek! 
Bár - a baloldal vonatkozásában -, jobb eredményre számítottam, de örülök annak, hogy a csepeli ellenzék összességében több szavazatot szerzett, mint a hatalmas médiafölénnyel kampányoló csepeli Fidesz. Ez számomra azt jelenti, hogy a változást akarók képesek az őszi önkormányzati választásokon leváltani a Fideszt. Ezért, úgy gondolom, hogy

a csepeliek véleményére alapozva, velük együtt közös programot kidolgozva, folytatni kell a lakosság, a civil szervezetek és az ellenzéki erők együttes fellépését. El kell érjük, hogy az önkormányzati választáson minél több csepeli választópolgár vegyen részt, szavazatukkal pedig a szükséges és jogosan igényelt változást támogassák.

Baloldali polgármesterjelöltként a jövőben is, ezen kívánok dolgozni, s ehhez kérem az Önök támogatását.

Tisztelettel:
Takács Mónika Ibolya

Forrás: A szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7414864124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása