CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ellentámadás

2019. július 14. 05:16 - csú

vida_es_abel_egyutt_-777-feliratos_1.pngKis munkáért nagy pénz a Fideszben Azt írja a munkabírásáról híres Ábel Attila, hogy lusták  az ellenzéki képviselők! Nem tudni, hogy mi a hasonlítási alap, így nem is marad más, mint az ő, és fideszes társai munkájához viszonyítani a miénket. 

Nézzük Ábel Attilát ebben a megméretésben! Saját megítélése szerint bizonyára szorgalmas. Azt, hogy miben jelenik meg csak ő tudhatja. Hogy nem a képviselő testületi munkában, és nem az alpolgármesteri tevékenységben, az biztos. Alig van olyan ember, aki ne látta volna őt munkaidőben az önkormányzattól szerzett Skodájában pöffeszkedni, valamelyik plázában nézelődni, piacon sürgölődni, vagy a Facebookon lógni. 
A saját önértékelése szerint

ettől vált ő a csepeli Fidesz sztahanovistájává! 

Nem győzi a homlokáról törölgetni a munkája keltette izzadtságot! 
El is gondolkodtam rajta, hogy kezdeményezem, hogy emeljék meg szegény Attila havi fizetését legalább a duplájára! (3 millióra) Hazudós társával, - annak idején a CSEPP TV-t áruló Vidával – leírták, hogy ki, mennyit hiányzott. Azt nem írták oda, hogy mikor! Mert, - ha mondjuk - 2000-től számítanánk a hiányzásokat, bizonyára Németh Szilárd nyerne! Azért ő, mert akkor Borbély meg Ábel még máshol volt! 

De akkor is karakteresen más eredmény jönne ki, ha csak a 2014 óta a képviselő-testületi üléseken való kérdések, hozzászólások, képviselő-testületi indítványok, és hozzászólások számát elemeznénk. Kiderülne, hogy az „igen szorgalmas” Fidesz frakcióban többen vannak, akik meg sem szólaltak az elmúlt közel öt évben! Véres tenni akarásukban nem győzték (néma mamelukként gondolkodás nélkül) nyomni a gombokat! Ezért veszi fel a Fidesz frakció majd mindegyike a normál tiszteletdíjak kb. kétszeresét.

Ezért a „kiemelkedő munkáért” ugyanis mindegyikből bizottsági elnök, alelnök, vagy tanácsnok lett! Az a testületi ülés, amelyiken az ellenzék nem szólalt meg, ott a harmincnál több napirend, fél óra alatt lement! (Eddig tartott ugyanis míg Borbély felolvasta a címeiket!)  Ennyit a Fidesz iszonyatos munkatempójáról, valamint Ábel Attila és Vida újságjának Csepeli Hírmondó valóságtartalmáról!
Horváth Gyula  (Forrás: Facebook)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1714917236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása