CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miként lett a csepeli strandbotrányból tízmilliós csepeli táblás láz?

2019. augusztus 15. 05:34 - csú

szemelyi_kultusz_eredmenyjelzo-2019-07_1.PNGEgy újszülöttnek minden vicc új. Ez a vicces mosolyalbum a két szülőről - és a kerület közterületeit elözönlő társairól - egy kicsit sokba került

A 21ora.hu  hírblog megtalálta a Csepeli Városgazda és a kerületet elborító “eredményjelző” táblák telepítésével megbízott vállalkozó között megkötött szerződést. Ebből kiderül: áfával együtt több mint tízmillió forintjába kerül a csepelieknek a több mint ötven tábla legyártása és kihelyezése.

Az előzményeket felidézve, az ellenzéki hírblog elmondta: a táblák kihelyezéséről még június közepén, a csepeli strandbotrány miatt összehívott rendkívüli önkormányzati ülésen döntött a testület fideszes többsége. A Borbély Lénárd és a fideszes városvezetés az őszi választási kampányra terveztette meg, gyártatta le és rakatta ki az elmúlt öt év eredményeit bemutató hirdetményeket.

Az önkormányzat gazdálkodási cégének honlapján fellelt,

július 22-én aláírt szerződés szerint az UNO Reklám Szolgáltató Kft. nettó 8 millió forint vállalkozói díjért cserébe vállalta, hogy a meghatározott számú, egész pontosan 54 darab táblát legyártja, lemázolja, az önkormányzat grafikusai által megadott grafikával lefóliázza, és kihelyezi az önkormányzat által kijelölt helyekre.tablas_szerzodes-2019-06-22_borbely-kampany.PNG

Az áfával együtt több mint tízmillió forintjába kerülő kampány koncepciója szerint a szép színes táblákon Borbély Lénárd polgármester mellett az egyes egyéni körzetek fideszes képviselőjelöltjei jelennek meg.

Forrás: 21ora.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4715003882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Báthory Ödönke 2019.08.15. 15:29:51

Hát ez a SZent Imre tér egy nagyon szép példa. Építettek a sarkába néhány bazinagy üvegkockát, és utána elkezdtek agyalni, hogy mégis mi a fenét kéne velük csinálni.
süti beállítások módosítása