CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Támadnak a politikai pedofilok, pedig a gyerek tabu!

2019. szeptember 06. 04:24 - csú

vac_kornis_gyula_szobranak_avatasa_retvari_bence_es_schmidt_maria.PNGFélnek a magánytól? Rétvári Bence és Schmidt Mária  Kornis Gyula váci szobrának avatásánál és felszentelésénél. Körülöttük az évnyitóra érkezett diákok

Néztem a tanévnyitóról készült fotókat, ahogy a szónokló kormányemberek, meg a polgármester körül ott állnak a szerencsétlen gimnazisták. Tanévnyitó, tehát nem tudnak nem ott lenni. Túl lusták vagy nem elég tökösek úgy szobrot avatni, hogy nincs kikényszerített közönség. Hogy csak az megy el, aki cselekvőképes felnőttként szabadon úgy dönt, hogy ő aznap egy - ráadásul antiszemita – politikus új szobrát szeretné nézegetni. Persze akkor azt kockáztatnák, hogy rosszul mutat a lakájmédia tudósításaiban, ahogy alig páran hallgatják a Fontos Fejeseket?

Közleményben tiltakozott a Mazsihisz, amiért a váci Piarista Gimnáziumban felavatták a felvállaltan antiszemita Kornis Gyula szobrát. Ahogy írták, ezzel egy olyan embernek állítottak emléket, aki majd egymillió honfitársát akarta a származása miatt megkülönböztetni.

A vallási-politikai összefüggéseken túl nekem ezzel van egy még primerebb problémám: miért játszik szoboravatósat Rétvári Bence államtitkár és a mindig más és más historikus ürüggyel, örökös kormánybiztos Schmidt Mária egy tanévnyitón?

Értem, hogy

Kornis helyi kapcsolódása miatt mindez adta magát, így szeptember elején különben is így szokás: Fontosságok stand-upolnak az iskolai ünnepségeken. Különösen igaz ez most, a kampányidőszakban, amikor az ilyentájt megtáltosodó politikusok még az utcai kukát is átadják és leleplezik és látványosan cukiskodnak minden szembejövő iskolással – amiről készüljön fotó a már rég megvett helyi lapba, vagy minimum a Facebookra.

De néztem a tanévnyitóról készült fotókat, ahogy a szónokló kormányemberek, meg a polgármester körül ott állnak a szerencsétlen gimnazisták. Tanévnyitó, tehát nem tudnak nem ott lenni. Túl lusták vagy nem elég tökösek úgy szobrot avatni, hogy nincs kikényszerített közönség. Hogy csak az megy el, aki cselekvőképes felnőttként szabadon úgy dönt, hogy ő aznap egy - ráadásul antiszemita – politikus új szobrát szeretné nézegetni. Persze akkor azt kockáztatnák, hogy rosszul mutat a lakájmédia tudósításaiban, ahogy alig páran hallgatják a Fontos Fejeseket?

Szinte a váci eseménnyel egyszerre jött a hír, hogy Baja fideszes, újraválasztásra hajtó polgármestere meg egy bölcsődében kampányolt. Ez már tényleg politikai pedofília a javából, mert a 3 éves otthon bizonyára megkéri a szüleit, hogy szavazzanak a bácsira. Vagy nem is kell, a büszke szülő behúzza a voksot, mert meglapogatta az ő Pistikéjének a fejét is.

Hiába büntettek ezért a választási szervek sorozatban kormányoldali politikusokat, beleértve az ovisokat kampánykellékként használó Orbán Viktort a tavalyi választásoknál. Képtelenek leállni.

És képtelenek megérteni, hogy nem azért nem kellene biodíszletté degradálni a 0-18 év közöttieket, mert törvénytelen. Hanem mert etikátlan. De mivel az etika szó a NER-világában már kb csak az idegen szavak gyűjteményében ismert, klasszikust idézve lassan mondom, hogy mindenki értse: gyomorforgatóan gusztustalan.

GERGELY ZSÓFIA (Klubrádió)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2715042680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása