CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán államtitkára nem tudja, hol a határ Csepelen

2024. április 17. 00:05 - csú

soltesz_miklos_allamtitkar_2024-04-13_jedlik_kepsorozat_atadasa.jpgSoltész Miklós egyházi és nemzetiségi ügyekért felelős államtitkár Csepelen járt a Jedlik Ányos Gimnázium kápolnájában, ahol különös kijelentést tett

 Erről az eseményről több országos orgánum is beszámolt. A Demokrata című lap szintén megírta, hogy Soltész államtitkár Adorján Attila Munkácsy-díjas festőművész 14 festményből álló keresztút-kompozíciójának felavatása és felszentelése alkalmából érkezett a kápolnába, ahol beszédet is mondott. https://demokrata.hu/magyarorszag/soltesz-miklos-a-hit-jelentosen-hozzajarul-a-tarsadalom-erositesehez-813250/ 

Most

beszédének a demokrata.hu és a kdnp.hu által közölt utolsó mondatát idézzük: „Az atlétikai stadion megépítésével együtt ez az iskola is bizonyság arra, hogy az elmúlt években, évtizedekben mennyi pozitív változás, fejlődés történt Csepelen.”

    A problémánk mindössze annyi, hogy az atlétikai stadion Ferencvárosban épült meg, nem Csepelen! Ezek szerint az államtitkár nem tudja, hogy Csepel határai hol húzódnak.

v.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6418381623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása