CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szívszorító emberi sorsok, sorok és együttérzés a csepeli ételosztásnál

2019. december 21. 05:34 - csú

joy_peter-szabo_szilvia_es_a_csepeli_etelosztas_okumenikus_segelyszervezet.PNGSzépséggel, divattal, sztárok életével foglalkozik a Joy.hu. Szerkesztőségének tagjai a főszerkesztővel és meghívott sztárokkal, például Péter-Szabó Szilviával együtt - a magyar média több orgánumához hasonlóan -  kilátogattak, Csepelre, a Kossuth Lajos utcai ételosztásra. Tapasztalataikat így foglalták össze: 

Vannak, akik számára már egy tál meleg étel is ünnep. Szívszorító sorsok, mégis őszinte mosolyok tárultak a szemünk elé, mikor az Ökumenikus Segélyszervezet csepeli ételosztásához csatlakoztunk önkéntesként, hogy kicsit ünnepibb hangulatot varázsoljunk a nélkülözők mindennapjaiba.

Az Ökumenikus Segélyszervezet évente közel 300 ezer adag ételt oszt ki a rászorulóknak. Az Ökumenikus Segélyszervezet ételosztásába a JOY csapat egy része is becsatlakozott, hogy segítsen egy kicsit a rászorulók ünnepét szebbé tenni. Öröm volt látni, hogy

mosolyt tudtunk csalni a nélkülözők arcára.

Kép
forrás: Fekete Dániel / Ökumenikus Segélyszervezet

Péter-Szabó Szilvia énekesnő immár sokadik alkalommal volt ott segíteni, vele is találkoztunk a jótékony eseményen, önkéntes munkásságáról is kérdeztük őt interjúnkban.

Jobb adni, mint kapni!


Az Ökumenikus Segélyszervezet fordított adventi naptára erre hívja fel a figyelmet, és arra buzdít, hogy együtt szebbé tegyük a rászorulók karácsonyát és mindennapjait is. Nézd meg, hogyan segíthetsz te is, akár egy kattintással:

www.szeretetehseg.hu

Kép
forrás: Fekete Dániel / Ökumenikus Segélyszervezet

Nagyon meghatározó élmény volt részt venni az Ökumenikus Segélyszervezet ételosztásán, kicsit átértékeli az ember magában, hogy valóban annyi problémája van-e az életben, másokhoz viszonyítva...örömmel segítettünk picit, és jó volt látni, hogy mosolyt csalhattunk az emberek arcára!
A JOY-jal igyekszünk az ilyen és hasonló projektek mellé állni, és részt vállalni benne, így lesz ez a jövőben is! A hangunkat szeretnénk jó ügyek terjesztésére is használni.

- mondta Alberti Petra, főszerkesztő.
Kép
forrás: Fekete Dániel / Ökumenikus Segélyszervezet

A JOY önkéntesei voltak:

Alberti Petra - Főszerkesztő

Bíró Eszter - Szerkesztő

Rinyu Piroska - Szépségszerkesztő

Tarapcsák Dalma - Főszerkesztő-helyettes

Kép
forrás: Fekete Dániel / Ökumenikus Segélyszervezet

A JOY-tól egyébként nem áll távol a jótékonykodás, évek óta üzemel a JOY Tündér adománygyűjtő akciónk, amelynek keretein belül minden tavasszal és ősszel a JOY-napok kuponos, emelt példányszámú lapszámunk minden magazinja után 100 Ft-ot adunk a kiválasztott támogatott szervezetnek. Emellett a magazin kiadója, a Marquard Media igyekszik felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ezért is hozta létre a Marquard Media Cares programot.

Minden segítség számít, akár egy egészen aprócska is!

Forrás: joy.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1115360256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása