CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Cáfolat

2020. február 24. 05:55 - csú

Amit nem lehet megcáfolni. Vannak csepeliek, akik szerint ez az interneten keringő mém, vagyis ez a szatirikus fotómontázs sokat elmond Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester tevékenységének megítéléséről

Csepeli menthetetlen mentős késlekedésekről, koronavírusra történt városvezetői hivatkozás miatt elmaradt, állítólagos kerületfejlesztési kérdésekkel foglalkozó sajtótájékoztatóról közöltünk írásokat korábban. Szerzőjük, Horváth Gyula állításait - a csepeliek tapasztalataival ellentétben - az illetékes hivatalok illetékesei nem vitatták, hanem cáfolták. A cáfolatokat szó szerint és kommentár nélkül adtuk közre. A cáfolatok ellenére a tények tények maradtak, és sok kérdés maradt nyitva. Éppen ezért most Horváth Gyula Cáfolat című írását - blogunk érintettsége miatt - változtatás nélkül közöljük:

"Úgy látszik, hogy a Csepeliek Újságja internetes kiadványnak nagy a respektje!Két írásom leközlése után, az érintettektől azonnal jött hozzájuk a cáfolat.

1, A mentők csepeli kiérkezésénél sorozatosan tapasztalt késések miatt Győrfi Pál,

2, a csepeli szakorvosiban elmaradt sajtótájékoztatóról írt megjegyzésem miatt pedig Ábel Attila tiltakozott.

Mindkét notabilitás azt hangsúlyozta, hogy az újság által közölt információk tévesek, ezért alkalmasak arra, hogy rontsák a lakosság köreiben az illetékesekkel szembeni bizalmat.

A közbizalmat egy újság sem megteremteni, sem lerombolni nem tudja! Az viszont feladata, hogy a társadalom köreiben meglévő hiányosságokra, visszásságokra felhívja a figyelmet. A tájékoztatásnak, (nem kis mértékben a javítás szándékával) kötelessége informálni a közvéleményt, azokról a folyamatokról, helyzetekről, amik az emberek életét befolyásolják. Mindenki sokkal jobban örülne, ha nem kéne rosszul működő ügyekről beszámolni! Esetünkben örülnénk, ha a mentők 15 percen belül kiérnének a hívott helyszínre, és a sajtótájékoztató elmaradását

azóta bepótolták volna.

1, A mentőszolgálatnál végzett vizsgálat eredményeként az olvasható az újságokban, hogy bebizonyosodott; a mentők 15 perces kiérkezését, az esetek jó részében nem képes biztosítani a szolgálat! Az újságban leközölt ez irányú csepeli tapasztalatok tehát a vizsgálat szerint is alátámasztottak, a közölt információk megalapozottak! A felvetett esetek azt bizonyítják, hogy ha van bizalomrombolás ez ügyben, azt nem az újságnál kell keresni.

2, A koronavírus-járvány ugyan létezik a világban, de hála istennek Magyarországon a korábban meghozott intézkedéseken túlmenően nincsen szükség döntéshozói beavatkozásra. Ebből következően a sajtótájékoztatót azóta már többször is meg lehetett volna tartani. De nem tartották meg! Az okfejtés közben tehát nem alaptalan az a következtetés, amelyik azt vélelmezi, hogy nagy valószínűséggel a fejlesztési híreszteléseknek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Mára ugyanis kiderült, hogy a korábbinál jóval szerényebb „fejlesztés” fog megvalósulni (ha egyáltalán megvalósul valami) mint amiről a sajtótájékoztató előestéjén híreket szivárogtattak. Csepel fejlesztése kapcsán okkal lehet félni attól, hogy a zéró lesz a leginkább használható megközelítés."

HORVÁTH GYULA

Forrás: a szerző közösségi oldala (Facebook)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1415488692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2020.02.24. 21:00:19

Horváth Gyula oldalán többen leírták keserű tapasztalataikat a Délpesti Kórház Sürgősségi Osztállyal kapcsolatban. Nekik írtam az alábbi hozzászólást.
www.facebook.com/horvath.gyula.944
László Tarjányi Kedves Hozzászólók! Négy évvel ezelőtt ugyanígy jártunk a Délpesti Sürgősségivel kapcsolatban! Én bizony nem tétováztam, számon kértem a politikusokat egy "VERJE MEG AZ ISTEN" című hozzászólással, amit több helyen közzétettem. A megnevezett politikusok biztosan cáfolnák, hogy hisznek az átkokban, de JOBB FÉLNI, MINT MEGIJEDNI!

Láss csodát, felújíttatták a DÉLPESTI SÜRGŐSSÉGIT, a csepeli TÜDŐGONDOZÓT! A kilencedik kerületi Szent István és Szent László Kórházak melletti fizető parkolást nem szüntették meg, viszont BÁCSKAI JÁNOS polgármestert leváltotta a ferencvárosi polgárság!

Tisztelt Hozzászólók! Ne tétovázzanak, az egészségüggyel kapcsolatos problémáikkal, de más közérdekű kéréseikkel is, NYÍLT LEVÉLBEN forduljanak a területileg illetékes FIDESZES POLITIKUSOKHOZ, jelentessék meg helyileg nagyon olvasott portálokon! Teljesíteni fogják a kéréseiket, mert nem kockáztathatják a Fidesz 2022-es választási eredményét, ORBÁN HATALMÁT! Igaz, kedves NÉMETH SZILÁRD? Különben nem sürögne a Délpesti Kórház felújításainak átadásánál! Mert ugye a Sürgősségi Osztály és a Koraszülött Osztály nem a honvédelmi államtitkár kompetenciája!

csepeliek.blog.hu/.../botranyos_tragedia_a_del-pesti_korhazban_napokig_kallodo_holttest#comment-form
Tarjányi László 2016.11.30. 18:29:16
süti beállítások módosítása