CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs kezdeményezése: Hogyan igényelhetnek maszkot a csepeliek és a soroksáriak?

2020. április 05. 05:55 - csú

szabo_szabolcs_maszkot_visz_a_hazakhoz_2020-04-04.PNG"A mai napon is folytattuk a maszkok kézbesítését. Akik Csepelen és Soroksáron kérnek maszkot (sebész vagy textil maszkot), az a Facebook oldalam tetején rögzített elérhetőségeken jelezhetik! Vigyázzunk egymásra!"

Dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár  országgyűlési képviselője a két kerület lakosainak védelmére, koronavírus terjedésének megakadályozására maszkok készítését és szétosztását támogatja saját pénzéből is. Kezdeményezését többen támogatják, a maszkok kiszállítása a címzetteknek megkezdődött, a hét elejétől prdig "felpörög majd". A képviselő a saját közösségi oldalán az akcióról a következőket írta:

"Folyamatosan érkeznek a beszállítóktól a maszkok a csepeli és a soroksári képviselői irodába. Igényüket a következő elérhetőségeken adhatják le:

- Csepeli lakosok a kepviseloiiroda.csepel@gmail.com e-mail címen, vagy a 06202863668-as hétfőtől péntekig 9-16:30 hívható telefonszámon
- Soroksári lakosok a kepviseloiiroda.soroksar@gmail.com e-mail címen, vagy a 06309775878-as telefonszámon (Soroksáron Ritter Ottó felajánlása jóvoltából fertőtlenítő hatású kendőket is tudunk biztosítani)

Kérjük türelmüket ! Kollégáim vissza hívják önöket !

Az igényeket az éppen rendelkezésre álló készlet, valamint a kiszállításban segítő aktivisták leterheltségének függvényében tudjuk kielégíteni, ezért

elképzelhető, hogy akár napokat is várni kell majd a kiszállításra. Főleg az első napokban lehet lassú a kiszállítás, amikor inkább a beérkező igények feldolgozásával leszünk elfoglalva. Ezért előre is elnézést kérek, de jövő hét elején várhatóan felpörög majd a kiszállítás! Egyben jelzem, hogy aki a kiszállításban tud segíteni, az is jelentkezhet a fenti elérhetőségeken!

Alapvetően kétfajta maszkot rendeltünk: hagyományos sebész maszkot, valamint mosható textil maszkot (ez utóbbi helyi termék, egy soroksári cég állítja elő). Az aktuálisan rendelkezésre álló készlet függvényében véletlenszerűen dől el, hogy ki melyik változatot kapja majd.

Ki támogatja a maszkok osztását? Ez nem kormányzati projekt. Részben magánadományokból vásároljuk a maszkokat (én magam is majd' fél millió forintot tettem be a költségekbe saját pénzemből), részben pedig az országgyűlési képviselői keretemből finanszírozzuk a maszkok vásárlását. Az aktivisták pedig ingyen segítenek eljuttatni Önökhöz a maszkokat. Mi nem rendelkezünk olyan infrastruktúrával, mint egy polgármesteri hivatal, így a kiosztás esetleges akadozása esetén kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Forrás: Facebook

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9515592392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása