CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Tűrhetetlen!

2020. július 11. 05:25 - csú

borbely_a_sunyi-csak_arc-777_1.pngBorbély Lénárdék a legrázósabb anyagokat úgy küldik ki, (nem csak most, hanem általában) hogy az ellenzékiek számára nehogy megismerhető legyen, és a képviselő még véletlenül se tudjon felkészülni. Ezzel természetesen megakadályozzák, hogy a képviselői eskü, és az önkormányzati törvény értelmében dolgozhasson...

A csepeli önkormányzat ellenzéki (DK-s) képviselője még a csütörtök délutáni képviselő-testületi ülés előtt  írta meg és tette közzé megdöbbentő tapasztalatait arról, hogy a fideszes városvezetők miként teszik lehetetlenné és teljesen  a felelősségteljes munkát. Borbély Lénárd polgármester és csapata lemásolja az Orbán-Kövér módszert és lelkifurdalás nélkül alkalmazza a Szent Imre téri hivatalban. Horváth Gyula élethűen ábrázolja a tíz éves felháborító módszert:

A koronavírus járvány miatt február óta most ülésezik először a csepeli képviselő-testület. Már a korábban lezajlott bizottsági ülések tájékoztatóiból értesülhettek az érdeklődők, hogy milyen a most kormányzó fideszesek demokrácia-felfogása. Mint ismeretes a hétfői bizottsági ülést azzal kezdte az aljegyző, hogy (név nélkül) megbírált engem, mert a felkészülés miatt elmentem, és kérdéseket tettem fel a Városgazda illetékeseinek. A jegyzői kioktatás szerint ehhez nem volt jogom, mert kérdéseimet az érintetteknek nem, csak a jegyzőnek tehetem fel, aki 15 napon belül válaszol. Akkor amikor már mind a bizottsági ülés, mind a testületi ülés lezajlottak! De hát akkor már semmi relevanciája nincs!

Ma (a délután ötkor kezdődő ülés napján) délelőtt 9 óra 55 perckor érkezett a  testületi ülésre az előterjesztések majd fele. A 37 napirendből 15. Felvetődik a kérdés; hogyan lehet ezekre a napirendekre ennyi idő alatt felkészülni? A válasz is egyértelmű: sehogy.

 Ne legyen kétségünk, hogy ez is a vágya Borbélyéknak! A legrázósabb anyagokat úgy küldik ki, (nem csak most, hanem általában) hogy az ellenzékiek számára nehogy megismerhető legyen, és a képviselő még véletlenül se tudjon felkészülni. Ezzel természetesen megakadályozzák, hogy a képviselői eskü, és az önkormányzati törvény értelmében dolgozhasson. Mindezekre, - már csak hab a tortán - hogy a jegyző  jelzi, hogy 15 nap múlva válaszolna azokra a kérdésekre, amiről 8 óra múlva dönteni kéne! Ábel Attila meg krokodilkönnyeket hullajt, hogy ők milyen jók, és mégis mindig bántják őket ezek a frány ellenzékiek.

A kt-ülésre ilyen körülmények közt jobb lenne el se menni! De akkor (jogtalanul) büntetés, és fizetéselvonás jár. Vida meg megíratja a Csepeli Hírmondó című önkormányzati pénzen fenntartott pártlapban – hogy „nem akarnak dolgozni az ellenzékiek. Marad a  passzív rezisztencia!

Levél érk, 2020.07.08. 9 óra 55
Tisztelt Képviselő Asszony/Úr!
Mellékelten megküldöm Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete mai napon 17.00 órai kezdettel megtartásra kerülő ülésének meghívóját.
Felhívom a figyelmét, hogy a pénteki napon megküldött változat óta érkezett előterjesztéseket, változtatásokat, kiegészítéseket piros színnel jelöltem.
Az előterjesztések megtekinthetőek a - www.csepel.hu – honlapon. Az Önkormányzat/Testületi ülések/Meghívók menüpontban.

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr715993504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása