CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Koronavírusos lett az egyik csepeli fideszes önkormányzati képviselő

2020. szeptember 24. 13:32 - csú

csepeli_pohi_felulrol_madartavlatbol_5.jpgAz Ábel Attila csepeli alpolgármester nevéhez és szerkesztéséhez kötődő csepel.info nevű blog ma délelőtt 10 óra 47 perckor név említése nélkül a következőket írta:

koronavírusos lett az egyik fideszes képviselő”

A blog bejegyzése a részletekről a következőket mondja:

A fideszes képviselő kedden este betegedett le, a koronavírus-tesztje pedig szerdán délután lett pozitív, nem sokkal a pénzügyi bizottság ülése előtt. Mivel a Fidesz frakció tagjai négy nappal korábban érintkeztek a koronavírusos képviselővel, a polgármester arra kérte a frakció tagjait, hogy a biztonság kedvéért valamennyien végezzenek el koronavírus tesztet, nehogy bármelyikük fertőző legyen. A történtekről – a képviselő nevének említése nélkül – tájékoztatták Dukán András Ferencet, az önkormányzat pénzügyi bizottságának vezetőjét.”

Az Ábel Attila nevével fémjelzett blog bejegyzése a következőkkel zárul:

„Ábel Attila alpolgármestertől megtudtuk, a Fidesz-KDNP képviselőinek tesztje – az egy érintettet leszámítva – egytől egyig negatív lett.”

Azt már mi tesszük hozzá, hogy az ügy egy elmérgesedett vita kapcsán

vált nyilvánossá. Annak részletei, illetve a csepeli koronavírusos ügy előzményei - szögesen ellentétes forrásokból – ITT és még ITT olvashatók.

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216213418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása