CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem véletlen a nagy hallgatás Csepelen, a volt fitnesz-épület miatt

2020. október 19. 00:02 - csú

csise_erdosor_ut_fitnessz_fitnesz.PNGMire a lomb lehull...Egyelőre az enyészet uralja a jobb sorsra érdemes környéket. Az ígéret szerint "egy foglalkoztatási célú közösségi valamint oktató központot alakítanak majd ki benne." Még a közbeszerzési eljárást sem írták ki..

Kovács Dávid Attila, a csepeli önkormányzat független képviselője kiderítette, hogy mit tervez az önkormányzat a hajdani CSISE egyre romosabb épületével. A képviselő a megszerzett információkról a saját közösségi oldalán és a Csepeli vagyok című Facebook-közösségnél így számolt be:

Nagyon sokan kerestek meg ezzel kapcsolatban az Erdősor utcából és környékéről, mert nap mint nap tapasztalják, hogy az egykor fitneszteremként funkcionáló, szebb napokat is látott épület és udvara miként válik lassan az enyészetté.

Sajnos nem ez az egyetlen ilyen épület Csepelen, amire jobban is vigyázhatnánk vagy a hasznosításán érdemes volna törnünk a fejünk. Elég, ha csupán az egykori Csepel Művek területére gondolunk.

Jegyző úr válasza értelmében az egykori CSISE épülete teljesen önkormányzati tulajdonban van és egy foglalkoztatási célú közösségi valamint oktató központot alakítanak majd ki benne a Csillagtelep szociális célú rehabilitációja program keretében.

Ez az a program, amelyről korábban kiderítettem, hogy

hiába nyert a vonatkozó EU-s pályázaton már 2017-ben Csepel, a 11 ígért társasház-korszerűsítésből 9 majd csak 2022 tavaszára fog elkészülni és még a térfigyelő kamerarendszer kiépítése is csak folyamatban van.

Az egykori CSISE fitneszklub helyén létesülő foglalkoztatási célú közösségi és oktatóközpont kialakításával kapcsolatban pedig az építőipari drágulások miatt még a közbeszerzési eljárást sem írták ki, sajnos.

Akkori beszámolóm ez ügyben itt nézhető meg: facebook.com/kovacsdavidattila/videos/331375214616230

Forrás: Kovács Dávid Attila Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7816240138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása