CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Manapság a Váci út helyett már csak Nagykáta felel Csepelnek...

2020. november 08. 00:01 - csú

csepeli_pohi_felulrol_madartavlatbol_5.jpgKétes dicsőséget szereznek Csepelnek manapság a történelmi ház urai

Persze nem is volt kétséges, hogy tomboló járvány, elégtelen védekezés, gazdasági megroggyanás és általános válsághangulat ide vagy oda, egy ízes köcsögözéssel mindig fényt lehet lopni a lelombozott hazai mindennapokba. Azt pedig, hogy a gyermekeinkre leselkedő rettenetes LMBTQ-veszély seperc alatt le fog gyűrűzni az egészséges magyar rögig, abban a pillanatban tudni lehetett, amikor a kormány pszichoszélsőséges segédcsapatának női arca megnyomta a mesekönyvdarálógépen a gombot.

És most itt is van: Csepel után Nagykáta is fröcsögve betiltotta a meleg királyfikat, mert hát a gyermekek természetes lelki és szellemi fejlődésénél nincs is fontosabb. Különösen olyan helyeken, ahol a másság annyira a mindennapok része, hogy a tiltást kezdeményező kisgazdapárti képviselő még a transzvesztitát is keveri a fesztivállal, és egy jövőbeni választáson a településre erőltetett deviáns transzfesztita jelölttől félti a közt.

A baj csak az, hogy miközben az ember keserűen vihog a

444 abszurd hírén, eszébe jut Grecsó Krisztián regénye, a Mellettem elférsz. Benne a falu egymást lopva szerető meleg párja, a gyerekkortól a halálig titokban megélt, rettegve szégyellt szerelem, a kerti kiskapu, az alkonyat után abszolvált családiasság. Egy normális emberpár, akiknek nem elég legyőzni az ismeretlent, a rémületet, hogy ez így nem jó, nem ezt láttuk, nem ezt tanultuk, nem ez van a mesékben; hanem félni kell a falu nyelvétől, sőt kezétől is. Hogy kiverik maguk közül, aki úgymond deviáns.

2020-at írunk. Minden helyi vezető téved, aki azt gondolja, a normateremtés a feladata, illetve az, hogy vakon kövesse a fentről kapott gyűlöletkeltő mintát. Nem, ellenkezőleg: az a dolga, hogy boldog, nyugodt élethez segítse az őt megválasztókat és azok gyerekeit. És ez ott kezdődik, hogy békén hagy mindenkit, aki más.

Forrás: N. Kósa Judit (Népszava)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1116277084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2020.11.08. 08:24:15

Színtiszta nácibeszéd a Csepelinfón!

csepel.info/?p=76554#comment-430439
“Gyorshír: Joe Biden az Egyesült Államok új elnöke”
kormánypárti szerint:
2020. november 08., vasárnap - 07:49
Azért adunk pénzt harmadik világbeli országoknak, hogy nekünk ne kelljen migráncsokat befogadnunk. Megmutatjuk, hogy mi ilyen módon kívánunk segíteni: nem a problémát hozzuk ide, hanem a segítséget visszük oda. Mivel nem szeretnénk, hogy nálunk is embereket gyilkoljanak egy idegen vallás nevében. Ugyanakkor a tényleges segítség, a tartós megoldás a migráció problémájára egy új gyarmatosítás lenne. Oda kell menni a kibocsátó országokba, ha kell erőszakkal átvenni a hatalmat és megállítani a világ túlnépesedését, sőt csökkenő pályára állítani a népességszámot, mert már most túl sokan élünk a bolygón. Arra van szükség, hogy egy központi hatalomnak közvetlen ráhatása legyen a világ eseményeire, folyamataira. Pillanatnyilag az USA a saját határain belül sem képes rendet tartani, a korlátlan szabadság, fékek nélküli demokrácia eszméje anarchiához, polgárháborús állapotokhoz vezet.
süti beállítások módosítása