CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felhajtás már van, de napközis tábor még mindig nincs Csepelen

2021. február 22. 00:02 - csú

napkozis_tabor_helyett_focipalya_onok_kertek_1.PNGÍgéret, reklám, újabb focipálya a kirakatban, de hol van és mikor lesz a valóságban is napközis tábor a csepeli gyerekeknek?

Épül a napközis tábor. Ezt a jó hírt először Borbély Lénárd polgármester közösségi oldalán olvashatták  a polgármester kedvelői, majd a Csepeli Hírmondó, végül a csepel.hu is közölte.  A hírversenyt így a hír forrása, vagyis maga a polgármester nyerte meg, amihez gratulálunk. Már eddig és várhatóan ez után is számíthatunk ehhez hasonló diadalokra.  A másod- és harmadközlő két csepeli önkormányzati fórumot azonban már évek óta „versenyeztetik” egymással.  Hol a csepel.hu, hol pedig a CSH közölheti előbb a polgármester által kiemelt, saját FB-oldalán is megjelentetett fontos híreket.

A két, közpénzből működő fórum természetes partnere(!?) a csepel.info, vagyis az Ábel Attila alpolgármester által tulajdonolt és szerkesztett fideszes hírblog, amelytől  - mint tiszta forrástól - időnként mind a csepel.hu, mind a CSH átvesz cikkeket. Ezekre az orgánumokra, illetve a polgármester fb-oldalára építik

a csepeli fideszesek tájékoztatási rendszerüket. Mindezt Ábel Attila irányítja, biztosítva ezzel a Nemzeti Együttműködési Rendszerére épülő helyi kommunikáció összehangolt működését, egyben az ellenőrzés és a cenzúra lehetőségét is.

Bár állítólag Ábel Attila is újságíró, hogy ne lógjon ki a lóláb, a fontos írásokat, mivel nem bíznak a két fórum, egyébként valószínűleg azonos, 9 fős szerkesztőgárdájában, általában a polgármester mellett működő 12 fős kabinet 3 fős sajtócsoportjának vezetője, Takó Szabolcs (aki korábban a jobboldal szélsőséges véleményét is megjelentető Magyar Demokratában is írogatott) írhatja meg.

Így történt ez a napközis tábor esetében is. A cikk tartalmával kapcsolatban idézzük a Csepeli Vagyok című. nyilvános FB-csoport egyik, témához kapcsolódó hozzászólását, amely a terület visszavásárlására reagál: Ugyanakkor (Borbély Lénárd, szerk.megj.) polgármestersége második ciklusa alatt hang nélkül asszisztált ahhoz, hogy a Hollandi út 8-10 alatti ifjúsági tábor felszámolásra kerüljön és a helyére felépüljön a KIMBA alapítvány birkózó csarnoka. A többi csepeli sportlétesítmény sorsáról már ne is beszéljünk!”.

Ezek utám mi csak annyit teszünk, hogy olvasóink figyelmébe ajánljuk blogunk korábbi írásátGerinctelenség úton útfélen és a tájékoztatásban; elsikkasztott csepeli valóság

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3216428184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása