CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A velünk élő hivatásos és önkéntes feljelentők

2021. május 26. 00:01 - csú

abel_attila_troll_3.jpgNem az internetet rendszeresen monitorozó rendőrség találta meg a gyulai illetőségű Csóka-Szűcs János posztját, hanem egy feljelentés nyomán bukkantak a férfi nyomára. Görgényi Ernő, Gyula fideszes polgármestere volt az éber feljelentő,  neki köszönhető, hogy sikerült elfogni és előállítani férfit. Akiről egyébként az ügyészség kiderítette, hogy ártatlan, ezért nem emeltek vádat ellene.

Csóka-Szűcs János, aki a helyi Kossuth Kör elnöke  írt arról, hogy a városban 1100 kórházi ágyat kell „felszabadítani”, ami állítása szerint „valójában haldokló betegek, magatehetetlen idősek, és rehabilitációra szoruló sérültek hazaküldését jelenti.” Ez a bejegyzés szúrt szemet Gyula város fideszes polgármesterének, aki nem habozott hazafiasnak hitt kötelességének eleget tenni és felnyomta a hatóságnál politikai ellenlábasát.

A gyulai férfit a rendőrök előállították, telefonját, laptopját lefoglalták, őt magát rabosították, majd, miután kiderült, hogy a feljelentésben megfogalmazott gyanúban (rémhírterjesztés) nem vétkes, elengedték.

Nem tudom, nemzetközi összehasonlításban hol állunk, az azonban biztosra vehető, hogy

tőlünk magyaroktól nem áll távol a feljelentés. 2015 júniusában, a menekültválság csúcsán mutatták be a TV2 reggeli műsorában Irénke nénit, aki a déli határszakaszon teljesített szolgálatot. Önkéntes szolgálat volt az Irénke nénié, nem járt érte fizetség, még a költségeit is maga állta. Régen besúgónak mondták volna a hivatalos okiratokban Friedrich Irene néven szereplő hölgyet, aki teljes harci díszben, lelkesen mesélte a riporternek, miként telik egy napja. Hogyan kutatja fel a migránsokat, köztük gyerekeket, s adja őket a hivatalosságok kezére.

Először azt hittük, paródiát láttunk. Egy akkor hetvenéves öregasszony. távcsővel és mobiltelefonnal felszerelkezve, hol létrára mászva kémlelte, hol pedig bozótban kúszva kutatta a migránsokkal teli horizontot.

Magyarországon vagyunk, az Irénke nénik és a Görgényi polgármesterek országában. Akik félnek az idegenektől, és a kiürített kórházi ágyakról leírt igazságtól, de nem félnek attól, amitől valóban tartaniuk kéne. Az Irénke nénik és a Görgényi polgármesterek simán lenyelik, hogy a miniszterelnök saját lábon álló vejének álló vállalkozásai mindent visznek. Hogy Magyarország egyik leggazdagabb embere, a Világegyetem Legvagyonosabb Gázszerelője az élet császára, mert az Irénke nénik és a Görgényi polgármesterek országában mindent meg lehet csinálni. Mindent is.

Például stadiont építeni kórházi ágy, falusi kisvasutat iskola helyett. Hétszázmilliárdos hitelt felvenni a kínaiaktól, s az ebből épített vasútvonal iratait tíz évre titkosítani. Az Irénke nénik nem az országot behálózó korrupciótól, a hatalmi ágak kóros és káros összefonódásától, hanem a kilátástalanság elől menekülőktől és egy 90 éves magyar származású amerikai milliárdostól féltik az országot. Sunyi, álságos, földszintes világnézetük van,. kegyelmet, könyörületet nem ismernek, igazából a vészkorszak lett volna az ő világuk. Amúgy templomba járó, jó keresztények ők. Könny szökik a szemükbe, ha meghallják a magyar himnuszt, és felállva éneklik a Nélküled című örökzöldet.

Forrás: Földes Péter (Új Népszabadság)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr316565944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása