CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kabaréba illő ekézés csepeli tájékoztatás helyett

2021. július 20. 00:02 - csú

stop-erdo_4.PNGHa valaki késik az adóbefizetéssel, akkor megnézheti magát, súlyos büntetésre számíthat. De mi van akkor, ha a havi sok százezer forintért „dolgozó” 21. kerületi fő-tájékoztatók csak több napos késlekedéssel adnak hírt olyan intézkedésekről, amelyek csepeliek ezreinek életét befolyásolják? Ez történet nem rég:

Nyolc nap után ébredt fel a csepel.hu, csak akkor írta meg az idegborzoló tényt, „Terelésre kell számítani az M0 déli szakaszán”. A csepelieket jelentős mértékben érintő hírt június 9-én közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF), még aznap átvette a 21.kerület.ittlakunk.hu,  10-én, a csepel.hu fb oldala is a csepel.info-tól. Rejtély, hogy miért onnan.

Blogunk többször reagált a hírre, sőt a heti összefoglalóba is kiemelten szerepeltettük: https://csepeliek.blog.hu/2021/06/13/a_bedugulas_az_eltereles_a_csepeli_utakon_es_a_politikaban_egyre_csak_fokozodik_egy_het_junius_6-tol

A június 16-án megjelent Csepeli Hírmondóban, amely elvileg eljut minden csepeli lakásba, egy sor sem fért bele a közlekedési tereléssel kapcsolatos közleményből. Az önkormányzat hivatalos honlapja, a csepel.hu csak a terelések megkezdése UTÁN, június 17-én, adott pár soros információt az ügyben.

Az első hír óta eltelt

időbe belefért viszont – mindkét fórumnál –, a főváros egyoldalú, mulatságos, inkább kabaréba mint tájékoztatásba illő ekézése a Táncsics Mihály utca felújítási támogatásának visszavonásáért. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő  (NIF) megérdemelt kritikájára, és a közlekedési gondokra való figyelemfelhívásra már nem tellett a kerületi papagájkommandónak a kincstári lelkesedésből. Ki a felelős a késedelmes tájékoztatásért? 

A Deák Ferenc híddal kapcsolatos újabb lezárás okaira az alábbi linken olvasható tájékoztatást ajánljuk olvasóink figyelmébe: https://www.autonavigator.hu/cikkek/ez-fajni-fog-egesz-nyarra-lezarjak-az-m0-egyik-duna-hidjat/ 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616601702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása