CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A balhénak vége, felejtsük el? Csepelen már szent a béke a Béke téren?

2021. szeptember 09. 00:02 - csú

csepeli_szurkolotabor_2016-03-03-fradi_ii_3.PNGMegyünk előre Csepelért. Szurkolunk! - "Legyünk minél többen, mutassuk meg a csapatnak, és minden illetékesnek, hogy mennyire fontos nekünk ez a klub. A viszontagságos körülmények között is (sőt, annál inkább) kiállunk mellettük." - írja a Csepel FC.  Mi hozzátesszük: csak ezeket a kérdőjeleket tudnánk levenni már egyszer a címben szereplő mondatokról! Végre leírhatnánk: „A balhénak vége, felejtsük el!”

Reménykeltő fejleményekről érkeztek hírek az utóbbi napokban. Például reménykedve, mégis kétségekkel küszködve olvastuk a 168.hu által közölt,  „A tét: Csepel focija” című írást, amelyben közzétettek egy, a csepeli sportkomplexum, azaz a Csepel SC Béketéri sporttelepe fejlesztésre vonatkozó látványképet is. https://168.hu/itthon/csepel-foci-jovo-csepel-sc-211865

A cikket, illetve a fejlesztést bemutató látványtervet azonban nem közölte a csepel.hu, továbbá sem Borbély Lénárd, sem Németh Szilárd  nem osztotta meg a saját fb oldalán az elemző írást. A  hivatkozott cikk végéhez, az alábbi mondatot is hozzátették: „

Elkészült a Csepel Sport Club Alapítvány fejlesztési terve, amely szerint ősszel elkezdődik az egész létesítmény felújítása és fejlesztése.

Az átnézeti helyszínrajz felsorolja a tervezett építményeket. Ezek szerint a sporttelepen lesz például kápolna, parkolóház, három sporthotel, sportbolt, fedett színpad, food court, azaz a bevásárló központokban már megszokott ételudvar. Hogy miért és hány milliárdért? Nem tudni. Mint ahogy azt sem, ki fizeti a beruházást, illetve a későbbi fenntartását. Kíváncsian várjuk az önkormányzat vezetésének és képviselő-testületnek a véleményét.

Az utánpótlás is visszatér a Béke térre! - írta meg a csepelfc.hu.  Megszületett a megállapodás a Csepel SC Alapítvány és a nemrégiben fúzión átesett Csepel Utánpótlás SE és a Csepel FC SE között, így a Csepel FC felnőtt labdarúgói  után a hátország is visszatérhet a Csepel SC sporttelepére.

Ugyancsak a csepelfc.hu tett közzé egy felhívást. Ebben a következőket írják:

„A hagyományokhoz híven a Csepel FC szurkolói ezúttal is sort kerítenek az első hazai bajnoki mérkőzés előtti közös összejövetelre és vonulásra a Béke téren.

A kék- piros drukkerek a következő felhívást tették közé Facebook oldalukon:

“Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy rendeződni látszik focicsapataink helyzete, így szombaton végre elérkezik a szezon első hazai meccse. Szeptember 11. szombat 15.30, Csepel FC -Testvériség.

Ennek kapcsán pedig megtartjuk a Csepel család hagyományos szezonnyitó vonulását legendáink szobrától, a stadionhoz, melyre természetesen ismét várunk mindenkit, aki -e család tagjának érzi magát, és van kedve egy jó hangulatú sétához a szurkolótársakkal.

Találkozó a Béke téren a Czibor -Tóth II szobornál 14.30-kor, ahol szokás szerint lerójuk tiszteletünket nagyjaink előtt (aki tud, hozzon egy szál fehér virágot), a menet 14.50-kor indul a stadionhoz.

Legyünk minél többen, mutassuk meg a csapatnak, és minden illetékesnek, hogy mennyire fontos nekünk ez a klub. A viszontagságos körülmények között is (sőt, annál inkább) kiállunk mellettük.

Fiúk, lányok, kicsik, nagyok, gyerünk, előre Csepelért!”  

Mi szerényen csak annyit teszünk hozzá: Úgy legyen! Megyünk előre Csepelért. Szurkolunk!

E.-S.

és
internet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr616683232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása