CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Boldog születésnapot, Vlagyimir!

2021. október 08. 00:01 - csú

orban-putyin_kezfogo_kezfogas.jpgKedves Vlagyimir Vlagyimirovics (képünk baloldalán), hát van önnek szüksége arra arra a 19 db kiüresített megyére, arra az 1 db ellopott Balatonra, meg arra az 1 db Mészáros Lőrinc házaspárra, amelynek mindez a tulajdonát képezi? Megmondom: nincs.Hát akkorka országocska vagyunk csak, hogy átnevelő tábornak is kicsik lennénk Szibériában, nemhogy előretolt helyőrségnek. Hát nézzen minket semmibe, nézzen minket egy kicsi stadionnak, Vlagyimir, ahol labda helyett folyton csak a szegény embereket rúgják – őket azonban mindig kapufára, hogy jobban fájjon. Ez a játék önnek, tudom, tetszeni fog. 

Ha a kedves olvasók közül valaki esetleg elfelejtette volna felköszönteni a Nagyméltóságú Ünnepeltet, ezennel felhívom a figyelmüket arra, hogy tegnap, 2021. október 7-én ünnepelte 69. születésnapját Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, aki 1999. december 31-én lett Oroszország akkor még megbízott elnöke, ma pedig már örökösnek tekinthető elnök és miniszterelnök és cár és vezérigazgató, hogy a roppant hízelgő Capo Di Tutti Capi címet most, ezen az ünnepi napon már ne is említsem.

Nem túlzás tehát azt állítani, hogy az orosz medvét őfelsége, minden oroszok Putyinja vezette át a huszadik századból a huszonegyedik századba, és ha az orosz tudósok megnyerik a Putyin-klónozási versenyt, akkor Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin lesz az is, aki Oroszországot a XXII. századba átvezetheti, én mindenesetre drukkolok neki, már csak azért is, mert

engem a XXII. században egészen más jellegű problémák emésztenek majd – úgy értem, szó szerint. Jelenleg azonban ő, minden oroszok elnöke-miniszterelnöke-cárja-vezérigazgatója emészt bennünket, úgy értem, ő is szó szerint, már ami szegény hazánk testét, lelkét és szívét illeti, hogy az egyéb hazafias belső szerveket már ne is említsem.

Hiszen szegény magyar hazánk teste, lelke, szíve, továbbá belső és titkos szervei olyannyira át vannak itatva Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin jótékony jelenlétével, szellemével és karizmájával, mintha egyenesen az ő felséges végbeléből tekintenénk a külső világra – úgy látszik, hogy ami azelőtt Isten kalapján a bokréta vala, az most már csak egy kicsinyke, egy pörsenésnél is kisebb hídfőállás, melynek egyik hídfője a budai Várban, a másik hídfője pedig a moszkvai Kremlben van virtuálisan lefektetve, hogy az egyéb titkos módon elhelyezett, tengernyi kábelköteget már ne is említsem.

Hadd ragadjam meg tehát az alkalmat, hogy személyesen szóljak Önhöz, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, minden oroszok elnöke, miniszterelnöke, cárja, vezérigazgatója, és 69. születésnapja alkalmából hadd kívánjak önnek még 23 db titkos svájci bankszámlát, további 467 db offshore céget, 43 db dácsát, 11 db szibériai lágert és végezetül, de nem utolsósorban hadd kívánjak a születésnapja alkalmából mínusz 1 db országot – hogy szegény kis hazánkon kívül más közép-keleti-európai országocskákat már ne is említsek.

Ez a mínusz 1 db ország, amelyről szólottam az imént, Magyarország volna.

Kedves Vlagyimir Vlagyimirovics, hát van önnek szüksége arra arra a 19 db kiüresített megyére, arra az 1 db ellopott Balatonra, meg arra az 1 db Mészáros Lőrinc házaspárra, amelynek mindez a tulajdonát képezi? Megmondom: nincs.

Hát akkorka országocska vagyunk csak, hogy átnevelő tábornak is kicsik lennénk Szibériában, nemhogy előretolt helyőrségnek. Hát nézzen minket semmibe, nézzen minket egy kicsi stadionnak, Vlagyimir, ahol labda helyett folyton csak a szegény embereket rúgják – őket azonban mindig kapufára, hogy jobban fájjon. Ez a játék önnek, tudom, tetszeni fog. 

KÁCSOR ZSOLT (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr516713864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása