CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd hány minőségben járt Nagyszalontán?

2021. október 12. 00:02 - csú

nemeth_szilard_nagyszalontan_-2021-09-15.PNGKíváncsian várjuk, mikor jelenti be Németh Szilárd, hogy ismét indul az országgyűlési képviselő választásokon a Csepel-Soroksár 17-es országgyűlési egyéni választókerületben. Persze, lehet, hogy ezért is elutazik majd Nagyszalontára? Csepeltől jó távol, az országhatáron túl gyűjt bátorságot?

A volt csepeli polgármester, aki kétszer is elbukott a parlamenti képviselő választáson, jelenleg a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke, fb oldalának tanúsága szerint Nagyszalontán járt. Azt, hogy melyik minőségében tette tiszteletét Németh Szilárd Csepel partiumi testvérvárosában, azt nem kötötte az érdeklődők orrára.

Az általa közzétett képek szerint koszorúzott (valószínűleg államtitkárként), a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” című fideszes „petíció”-t  íratta alá a nagyszalontai polgármesterrel és a püspök úrral, az ottani Fidesz-hívőkkel.

Csoportképet készíttetett »baráti körben« állva (fideszes alelnökként), megkoszorúzta a Popieluszko emléktáblát. Mindezt minden valószínűség szerint közpénzből.

Németh Szilárd közpénzből politizál, közpénzből terjeszti a Fidesz propagandát, és közpénzből gyűjti, az ellenzéket támadó aláírásokat.

Megengedheti magának, hiszen

a kormány és a Fidesz-KDNP pártszövetség is ezt teszi.

Érdekességként megnéztük az fb oldalán általa megosztott, youtube.com -tól átvett képhez írt kommenteket Az első oldalon lévő 51 hozzászóló véleménye olvasható, senki sem dicsérte, sőt…. 

Kíváncsian várjuk, mikor jelenti be Németh Szilárd, hogy ismét indul az országgyűlési képviselő választásokon a Budapest, 17-es számú (Csepel-Soroksár) országgyűlési egyéni választókerületben. Persze, lehet, hogy ezért is elutazik majd Nagyszalontára? Csepeltől jó távol, az országhatáron túl gyűjt bátorságot?

E.-S.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4216696262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása