CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miben dagonyázik Csepel fideszes alpolgármestere?

2021. november 29. 00:02 - csú

abel_attila_a_hir_tv_felvetelen-migrancsozas_2.PNGVárjuk már várjuk…Hetek óta várjuk, de hiába’ várjuk.  No nem az új magyar csodákat , még csak nem is a csepeli csodákat, hanem csupán a szolid, bűnbánó bocsánatkérést a kerület grafomán fideszes alpolgármesterétől.

Ábel Attila alpolgármester ugyanis saját fb-oldalán november 9-én jelentette meg az Elk*rtuk című filmmel kapcsolatos gondolatait „Kis magyar sz@rtenger” címmel, amire Horváth Gyula DK-s önkormányzati képviselő válaszolt. Blogunk 11-én közölte a két levelet. 

https://csepeliek.blog.hu/2021/11/11/abel_attila_kis_magyar_sz_rtenger_valasz_abel_attilanak_horvath_gyulatol#more16751956 

Most, csatlakozva Horváth Gyula leveléhez, Ábel úr egyik mondatára reagálunk: „A film valósághoz való hűsége azonban pontos.” Szövege végén még hozzá teszi: „...hiteles film…”. Ábel úr azonban úgy járt, mint a Kossuth Rádió, amelyben szintén „tényként kezelték… az Elkxrtuk című politikai krimi narratíváját.”  Ő is elk*rta, mint az orbáni rádió, amely az alábbi helyreigazításra kényszerült: 

„2021. október 26. napján a Kossuth Rádió műsorában valótlanul állítottuk, hogy dr. Dobrev Klára 2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről döntött volna. Ezzel szemben a valóság az, hogy dr. Dobrev Klára semmilyen döntést nem hozott az úgynevezett 2006 őszi zavargások vonatkozásában.” 

https://24.hu/belfold/2021/11/11/elkxrtuk-kossuth-radio-dobrev-klara-helyreigazitas/ 

Ábel Attilának sem esne le a korona a fejéről, ha követné szellemi rokonai Kossuth rádiós példáját, és bocsánatot kérne a tőle fényévekre lévő Dobrev Klárától és itt Csepelen a kerület lakóitól. Az alpolgármesternek, aki szívesen hivatkozik egykori újságíró múltjára, bizonyára pontos tudomása, értesülése van arról, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége szerint „a közmédia súlyosan megsértette a médiatörvényt, amikor tényként közölte egy fikciós film – alkotói fantázia által kreált – hamis vádját egy valós személlyel szemben.”   

Persze ettől még Ábel úrnak szíve joga leírni véleményét, csakhogy a hazugságok ismétlésével önmagát hitelteleníti. Igaz viszont, hogy az alpolgármester hitelességéről már beszélni sem érdemes. Ha pedig úgy érzi, hogy 11 éve az írásának címe szerinti sz@rtengerben él, akkor  ‑ már bocsánat, de ‑ további jó dagonyázást, hempergést kívánunk neki. 

Lásd még: https://csepeliek.blog.hu/2021/11/13/helyre_kis_igazitas 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1016757844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása