CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd Kubatovtól kunyerál?

2021. december 03. 00:02 - csú

nemeth_es_kubatov_2021-10-12_nsz_fb.PNGTalán arra számít Németh Szilárd, hogy az ilyen és hasonló gesztusok hatására is kap annyi milliárdot a Orbántól, mint amennyit a Kubatov kapott a Fradi stadionjára és a Fradi birodalom kiépítéséhez?

Érdekes lehet, már annak, akit egyáltalán érdekel, esetenként szemlézni a Csepelért küzdő hatalmasok egyikének, Németh Szilárdnak a közösségi oldalát is. A feltett képek, illetve a hozzájuk írt képviselői felvezetők közül most egy témát emelünk ki.

Németh folytatta, a Csepel SC fejlesztésével kapcsolatos tervei megvalósítása érdekében, a fideszes hatalmasságok „becserkészését”. Így első kézből tudhattuk meg, hogy most éppen nem nyúljás pacalt főzött, hanem Kubatov Gáborral, a Fidesz alelnökével, a Fradi elnökével tárgyalt.

A kép fölé írt szövege:

„A Csepel SC újjászervezésében, a sportlétesítmények felújításában, megépítésében a Fradi ezen a téren elért óriási sikerei a mérvadóak. Erről tárgyaltunk és egyeztettünk ma Kubatov Gáborral.

Hajrá, Csepel!”

Talán arra számít Németh Szilárd, hogy

az ilyen és hasonló gesztusok hatására is kap annyi milliárdot a Orbántól, amennyit a Fradi kapott stadionjának és a Fradi birodalom kiépítéséhez. Van esélye rá: Orbánhoz való hűsége töretlen, a párt alelnöke, honvédelmi államtitkár, a birkózók elnöke, s ami a lényeg, nem űzi ugyan, de legalább szavakban él hal a sportért. Ráadásul valószínűleg indulni akar képviselőjelöltként a Csepel-Soroksár országgyűlési egyéni választókerületben.

Ennyi jó mellett mit sem számít, hogy már háromszor vesztett, s csak listán került be a parlamentbe.

Mégis, van-e B terve arra az esetre ha mégsem kapná meg a szükséges milliárdokat?

Még egy kérdés: Tájékoztatta-e terveiről, tárgyalásairól párttársát, az önkormányzat polgármesterét Borbély Lénárdot vagy az érintett sportszervezetek vezetőit, képviselőit?  

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716730588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása