CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Itt mindent zavarosan, pofára, a haveroknak megy!

2021. december 13. 00:02 - csú

nemeth_szilard_narancsos_keretben_foz.pngKeverés, kavarás Orbán kötcsei buliján. Ahogy igazságtalan a megkülönböztetés két alföldi város között, ugyanúgy igazságtalan és a többiekkel szembeni mérhetetlen bűn az, amit Csepelen Németh Szilárd tesz a Birkózó Akadémia,  a Csepel SC egésze és a Jedlik gimnázium beruházással, és sok más dologban

Lázár János adta át –a 15 éve készülő – vasút-villamos járatot Szeged és Hódmezővásárhely között! A fideszes politikus nem titkolta, hogy a beruházásra egy fillér se ment Hódmezővásárhelyről, meg Szegedről.

Akkor meg honnan? Azt a sok milliárdot elő kellett valahonnan teremteni.

A pénzt azok a települések fizették, ahol nincs olyan befolyásos Fidesz-barát vezér, mint Hódmezővásárhelyen Lázár. Tehát ezt a vasutat fizette Budapest, fizette Csepel is!

Ez pedig igazságtalan, sőt bűnös tett! Azokkal szembeni bűntény, akik

ugyanúgy adóznak mint Vásárhely, de a pénzükért semmit se kapnak.

Ez a Fidesz-stratégia lényege! Semmit se tegyél átláthatóan, ahogy manapság mondják: csak ne transzparensen! Itt mindent zavarosan, mutyiban, pofára, a haverok keretei között megy!

Ez a rendszer nem patrióta, ez a rendszer egoista, önző: Itt ugyanis - előbb utóbb - mindenki a szívóágra kerül, csak a fideszes nagyurak nem! Ők híznak, gazdagodnak, tivornyáznak abból, amit a néptől vesznek el.

Ahogy igazságtalan a megkülönböztetés a példában Szeged és Hódmezővásárhely között, ugyanúgy igazságtalan és a többiekkel szembeni mérhetetlen bűn az, amit Csepelen Németh Szilárd tesz a Birkózó Akadémia,  a Csepel SC egésze és a Jedlik gimnázium beruházással, és sok más dologban. A bűnöket pedig a jog szerint büntetni kell: Na ezért, és nem politikai hozzáállásért van mitől tartaniuk a fideszeseknek egy kormányváltás esetén. És ez előbb utóbb eljön!

Forrás: Horváth Gyula fb oldalának Itt így mennek a dolgok című posztja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5516770778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása