CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A fegyverekhez, a mutogatáshoz és a füllentéshez is ért Németh Szilárd

2021. december 14. 00:02 - csú

nemeth_szilard_lo_tborfalvan_-2021-11-23.PNGHozzáértőknek kell kipróbálni az újabb fegyvereket. Németh Szilárd  állítólag ehhez is ért. Pont ehhez ne értene?

Németh Szilárd fb oldalán folytatja reménytelen küzdelmét a rezsi költségek emelkedése ellen, azt állítva, hogy „Működik a rezsicsökkentés: Táborfalván is 480 forintért tankolnak az emberek.”

Hogy miért éppen ott mutatta be a rezsicsökkentés hatását? Azért, mert ott próbálta ki, a hadsereg parancsnokával együtt, a magyar szakemberek által kifejlesztett két új kézifegyvert. Hiába’, hozzáértőknek kell kipróbálni az újabb fegyvereket. Németh Szilárd  állítólag ehhez is ért. Pont ehhez ne értene?

Hogy miért rezsicsökkentés a

korábbi ~500 forintos ár 480 forinton való befagyasztása, amikor például január 1-jén 393 forint volt a diesel literenkénti ára, azt viszont nem árulta el, csak rámutatott a táborfalvai benzinkút egyik ártáblájára.

Egyébként már január 1-jéhez képest sem igaz Németh állítása: a „rezsi” azóta ~ 22 százalékkal nőtt, tehát Táborfalván SEM működik a rezsicsökkentés.

Lehet persze, hogy Németh urat Orbán Viktor egyik rádiónyilatkozatának hamis mondata késztette mutogatásra, illetve füllentésre. E szerint: „2010 előtt (…) kétszer-háromszor ennyi volt az áram meg a gáz ára.” (Lásd Népszava, „Nem kétszeres-háromszorosa, hanem fele-kétharmada.),. Hiába, igaz a közmondás: fejétől bűzlik a hal. Meg a rezsicsökkentés

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8216771624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása