CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lehet, hogy a pénzünket elvették, de az eszünket nem!

2022. április 25. 00:02 - csú

zaj_zajartalom.pngCsepelen miért kell(ett) egy lakótelep közepére sportcsarnokot építeni?

Amikor a csepeli képviselő-testületi ülésen hangot adtam nemtetszésemnek azért, mert egy kézilabda csarnokot az ÁMK tornaterme mellé kívánták építeni, Ábel Attila „a fejlesztések megakadályozója” címmel vádolt. (Mellékbüntetésként meg azzal, hogy nem tisztelem Laurencz Laci bácsit) Az előterjesztést a fideszesek megszavazták, a csarnokot felépítetté

A kérdés azóta is ésszerű: miért kell egy lakótelep közepére, (a szükséges sport-infrastruktúra és hagyomány kereteiből kiszakítva) építeni egy kézilabda csarnokot, amikor pár méterre ott van a Csepel SC erre teremtett területe?

Mindenki, - így a fideszesek is – tudták, hogy ez a létesítmény olyan zajt  produkál majd, amit az ott lakók nehezen fognak elviselni, megértően fogadni.  De a most kerületünket vezetők úgy tudják, hogy erőből (ledorongolással, megfélemlítéssel) mindent

meg lehet oldani, mindenkit „helyre lehet tenni”!

Ábel Attila és vezetőtársainak zöme nem túl rég él köztünk Csepelen. Mégis az a látszat, hogy ők akarnak átalakítani, igényükre, képükre formálni minket csepelieket. Meg akarják mondani, hogy mi jó nekünk és minek kell örülnünk azért, mert nekik dől a lé!

Mi meg, - amint az alább idézett fb-s levélben szerepel – nem örülünk annak, hogy megkérdezésünk nélkül, erővel akarnak boldoggá tenni bennünket! Lehet, hogy a pénzünket elvették, de az eszünket nem!

"Jelenleg este kilenc óra múlt, és az egész környék a csarnokban zajló meccs szurkolóinak őrjöngő szurkolását hallgathatja, ugyanis az tökéletesen kihallatszik, még a csukott ablakokon keresztül is áthatol a hangjuk, egészen a lakásokba. Kérjük intézkedjen, hogy a csarnokban ez ne fordulhasson elő többé, ha már a megkérdezésünk nélkül ideépíttették!"

Forrás: Horváth Gyula Többet ésszel mint erővel című cikke a szerző közösségi oldalán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5817771018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása