CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kettős játszma csepeli háttérrel, kétarcú hozzáállással

2022. május 03. 00:02 - csú

csepeli_fidesz-frakcio_varosvezetok_2021-es_foto_1.pngEzekkel a fideszes kollégákkal igencsak hadilábon állok! Na nem az ellentétes politikai nézeteink miatt, hanem azért, mert maguk sincsenek tisztába azzal, hogy valójában mit is akarnak.

Most a világot is, meg hazánk közvéleményét is kiemelten foglalkoztatja az ukrajnai háború! Az elején, - mikor még nagy volt a zavar a fideszes fejekben – Csepelen is mozgalmat indítottak a háborúban szenvedő ukrán emberek megsegítésére. Borbély polgármester kezdeményezésére a képviselő-testületünk frakcióvezetői meg is szavazták egy saját pénzükből történő támogatást. A pénzt mindenki be is fizette a megszabott határidőre, kivéve a fideszes képviselőket!

Úgy látszik, hogy

közben rendezték a kommunikációs vonalaikat és kiderítették, hogy nekik már nem is olyan nagyon fáj az ukránok sanyargatása. A jelek azt mutatják, hogy ebbe az ukrán gondolatmenetbe beleértik a kárpátaljai magyarokat is. Elvégre náluk az értékeket az érdekekre alapozzák, és jól belátható, hogy oligarcháiknak és haszonélvezőiknek Kárpátalja nem összevethető az orosz gázzal.

Miként több csepeli fideszes politikus eszmefuttatásaiból látjuk, azóta sokkal inkább közelednek ahhoz az állapothoz, amiben kiderül, - szerintük - az ukránok csak azt kapták amit érdemelnek! Szijjártó külügyér odáig ment a „szakmai elemzésében” hogy a saját és országa népének életéért küzdő ukrán elnökről azt merje mondani: az napi kapcsolatban áll a magyar ellenzékkel.

Most már csak a mindezeket állandóan felülmúlni kívánó Németh Szilárd megszólalása várható, (amiben jó szokása szerint megtalálná szarva közt a tőgyét) és kijelentené, hogy Volodimir Olekszandrovics Zelenszkíj is Gyurcsány kottájából játszik!

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1617815607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása