CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nincs Béke a Béke téren, sportoló gyerekekkel zsarol a bukott államtitkár

2022. június 14. 00:02 - csú

nemeth_szilard_emberei_a_csepeli_sportban.png"A csepeli focistákat is kitiltották már egyszer a Csepel SC pályáiról, ám akkor a polgármester és a csepeli sportolók kérésére visszaengedték őket. Németh Szilárd most az új szakosztály bejelentésével elérkezettnek látja az időt arra, hogy végleg kirekessze a legnagyobb csepeli utánpótlás csapatot."

Németh Szilárd a saját politikusi közösségi (fb) oldalán tudatta a következőket, idézzük: "Megígértük, és létrehoztuk a Csepel SC labdarúgó szakosztályát. Ma megszületett az együttműködési megállapodás a csepeli focista fiatalok érdekében. Aláírók: Jenőfi Zoltán, Pereszlényi András, Jenei János, Rácz Botond, Zsivoczky Péter, Süle László és Gál Balázs".

Ábel Attila csepeli alpolgármester, Németh párttársa részletesen megírta, hogy mi húzódik meg egykori főnöke fentiekben idézett pár soros bejelentése mögött. Blogjában, a csepel.info-ban ezt írta:

"2022. június 30-án kizárnak közel 250 utánpótlás korú csepeli focistát a Csepel SC területéről, amennyiben nem igazolnak át Németh Szilárd új sportszakosztályába. Úgy tudjuk, a Csepel FC felnőtt sportolóit is hasonló sors fenyegeti. A módszer hasonló ahhoz, ahogy Németh a csepeli birkózókat zárta ki a nekik épült birkózócsarnokból. Nem kis cinizmus, hogy a Csepel SC a gyerekek kizárását örömhírként, összefogásnak nevezve jelentette be.

A Csepel F.C. SE kontraktusa 2022. június 30-án lejár, ezért el kell hagyniuk a központi sporttelepet, nem úgy a labdarúgóknak és edzőknek. Számukra a Csepel SC Alapítvány együttműködve a Csepel Torna Clubbal mind a jogi, mind pedig a gazdasági hátterét megteremtette annak, hogy a továbbiakban is ott sportolhassanak, dolgozhassanak, ahol eddig, a Béke téren. Ennek csupán egyetlen technikai részlete lesz: átigazolni a Csepel TC- be.” – fogalmaz a Csepel SC közleménye. A kapcsolat megújítására ajánlat ugyan nem, ultimátum viszont érkezett a Csepel FC SE részére: kihátrálni a tavaly bejelentett, 2022. 07. 01-től életbe lépő fúzióból, amit a Csepel Utánpótlás Sportegyesülettel kötöttek. “Nem akarunk a Csepeli Birkózó Club sorsára jutni!” – írták közleményben az érintettek a Facebookon.

Úgy tűnik, Németh számára már csak azok csepeliek, akik az ő szakosztályba járnak – pedig a Csepel SC-nek deklaráltan a csepeli sportéletet kellene támogatnia. A pályákat júliustól mégis csak a Csep-Gól FC sportolói használhatják. Ők ígéretet tettek a megszűnésre, és a Csepel Torna Club néven létrejövő labdarúgó szakosztályába való átlépésre. A Csep-Gól FC Csepel legkisebb fociklubjainak egyike.

Mindenki más akkor focizhat tovább a Csepel SC pályáin, ha az önkormányzathoz is kötődő, Csepel legnagyobb fociklubját, illetve a többi kisebb klubot otthagyják, és átigazolnak Németh Szilárd új szakosztályába, ami egyébként a kerület legkisebb csapatai között lesz. És ők ezt nevezik összefogásnak.

A módszer hasonló, az önkormányzat az ellenség

Németh Szilárd korábban 2,4 milliárd forintot kapott a kormánytól a Csepeli Birkózó Club otthonának megépítésére. Azonban, amikor elkészült a birkózócsarnok, a politikus a CSBC-t megalázó módon szorította ki nekik épült otthonukból, és új birkózó szakosztályt alapított. Hiába költötték számolatlanul a közpénzt, Németh birkózó szakosztálya egyelőre sehol nincs a Magyar Birkózó Szövetség 2021-es eredménylistáján.

A csepeli focistákat is kitiltották már egyszer a Csepel SC pályáiról, ám akkor a polgármester és a csepeli sportolók kérésére visszaengedték őket. Németh Szilárd most az új szakosztály bejelentésével elérkezettnek látja az időt arra, hogy végleg kirekessze a legnagyobb csepeli utánpótlás csapatot. A bűnük vélhetően annyi, hogy az a csepeli önkormányzat is támogatja őket, amit Németh az ellenségének tart, és a hírek szerint szeretne meg is buktatni. A Csepel Utánpótlás Sportegyesület közleményét itt olvashatják el."

Azt már mi kérdezzük: mi jöhet még a Béke téri háborúban?

Forrás: Németh Szilárd és Ábel Attila

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1617857205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása