CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Magamutogató tábori tévelygés Csepelen, a Kis-Duna partján

2022. augusztus 01. 00:02 - csú

borbely_lenard_munkageppel.pngA sajnálatos tény az, hogy a Kis-Duna partját átalakító, a fás, ligetes, füves területét a saját képére formáló magamutogatók egy új diktatúra termékei

A Fideszhez közeli Infó rádió bemondta, hogy Csepelen átalakítják, és családbaráttá teszik az ifjúsági parkot. Csak kicsit lepődtem meg, nem nagyon, mert Borbély Lénárd mindenre képes! Mindenesetre szöget ütött a fejembe, hogy valójában mit is takar ez az újabb önfényezés. Kiderült, hogy ezzel is úgy van, mint a régi Szovjetunió béli jereváni rádió volt anno. Ott bemondták, hogy Moszkvában Moszkvicsokat osztogatnak! A valóság meg az, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak!

A népnemzeti újságírónak mindegy, hogy az ifjúsági Park, vagy az Ifjúsági Tábor (régi nevén: Tanácsi Ifjúsági és sporttábor)! A lelke mélyén a tollnok tudta ugyanis, hogy csak formai hibát vétett, amikor összekeverte a két intézményt.

A tudósítás lényege ugyanis

alig sérült! A most lerombolandó régi tanácsi tábor egy korábbi rendszer maradványa volt. Annak a rendszernek az egyik Csepelen nagyon népszerű terméke, amit a most uralkodó fideszesek előszeretettel mondanak diktatúrának.

A sajnálatos tény meg az, hogy a Kis-Duna partot átalakító fás, ligetes, füves területét a saját képére formáló magamutogatók, meg egy új diktatúra termékei.

A lényeg viszont, a diktatúra ugyanaz!

De különbség így is van! /Nem kicsi, nagy!/

A kerületünk akkori vezetői ketten / Csóré Károly tanácselnök és Ribánszky Róbert MSZMP első titkár/ nem fértek volna be a buldózer egyszemélyi vezetésére kialakított fülkéjébe! (Többek közt azért, mert nem is akartak!)

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7117887583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása