CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Reménytelen rezsiharc közben úton, útfélen hadovál a rezsibiztos

2022. augusztus 24. 00:02 - csú

 nemeth_szilard_konyec.pngElhallgatja, hogy augusztus 1-től a lakosság nagy része az átlag feletti fogyasztással a korábbinál jóval többet fog fizetni. Ezért fizetni fog?

Németh Szilárd rezsiemelés közben is rendíthetetlenül folytatja reménytelen harcát a rezsicsökkentés felszámolását jelentő döntések magyarázására.

Saját fb-oldalán közölt egy, „Havi gázszámla a magyar átlagfogyasztásig” című grafikont, amelyből megállapította, hogy „...A magyar gázszámlákat továbbra is mérsékli a rezsicsökkentés, amellyel a családokat védjük.”

nsz-fele_gazszamla_2002_augusztus_2_fb-je.pngAz ábrában Magyarország havi gázfogyasztását hasonlította össze hat európai főváros havi fogyasztásával, ami egyrészt értelmezhetetlen, másrészt elhallgatta, hogy augusztus 1-től a lakosság nagy része az átlag feletti fogyasztással ennél jóval többet fog fizetni.

Az már csak „hab a tortán”, hogy augusztus első napja óta „az átlagnál több gázt fogyasztók Európa legmagasabb gázárát fogják fizetni.”  

https://vastagbor.atlatszo.hu/2022/07/29/europa-egyik-legdragabb-gazarat-fogjak-fizetni-az-atlag-felett-fogyaszto-magyarok/?fbclid=IwAR2NB8gytJCxjl3Q6OS-JhvrjY_Ad74_Vw_5CMkmI_kuryA4jouzK4yv0oM

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr717906763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása