CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bocsánat, csak diszkréten érdeklődnénk innen, a mi kis csalánosunkból...

2022. augusztus 31. 00:01 - csú

del-pesti_korhaz_jahn_ferenc_korhaz.png"Arra is kíváncsiak lennénk, hogy az önök kórházaiban maradt-e elég szakorvos, ápoló, van-e reális esélyük meggyógyulni. Mert nekünk nincs, bár évtizedeken át vonták le a jelentős hozzájárulásunkat ennek címén a bérünkből."

Mivel önök a határon túl jórészt egy emberként a Fidesz-kormányra szavaztak, szeretnénk érdeklődni, hogy ott is hónapok óta 10 százalék feletti az infláció? 

Előfordul, hogy az alapvető élelmiszerek 80 százalékkal drágábbak, mint tavaly ilyenkor?

Ott is vágják már azokat a gyönyörű erdőket?

Bezártak már egyes benzinkutak, mert

elfogyott a készletük?

Arra is kíváncsiak lennénk, hogy a kórházaikban maradt-e elég szakorvos, ápoló, van-e reális esélyük meggyógyulni. Mert nekünk nincs, bár évtizedeken át vonták le a jelentős hozzájárulásunkat ennek címén a bérünkből. Beíratnák-e olyan iskolába gyerekeiket, ahol a tanárok átlagéletkora közelebb van a hatvanhoz, s ha nyugdíjba megy valaki, annak helyére már nem találnak fiatalt, mert a bérük kevesebb lenne, mint azoké a szakmunkásoké, akiket ők tanítanának? Előfordult önöknél is, hogy egy válság kellős közepén emelték meg jelentősen a miniszterek fizetését?

Mert ez az igenekkel támogatott valóság. A többi csak propaganda és illúzió.

Forrás: Csabai (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8317911457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása