CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Akadályverseny lesz a bejutás a csepeli polgármesteri hivatalba

2022. szeptember 14. 00:02 - csú

csepeli_pohi_felulrol_madartavlatbol_15.jpgKözönséges csepeli halandónak már most is egyre nehezebb bejutni a műszaki zárral és élő erővel bőségesen védett polgármesteri hivatalba. A nemzetközi helyzet azonban tovább fokozódik…Hány nappal előbb kell kérni a hivatali épületbe való bejutás lehetőségét? Kitől kell kérni? 

Csepelen felelős már megint nincs, indoklás nélküli parancsolgatás viszont van. Egyre több…

Miként korábban jeleztük, újabb meghökkentő döntés jött ki a Szent Imre téri polgármesteri hivatalból: a csepelieknek személyes ügyintézéshez előre időpontot kell foglalni a Polgármesteri Hivatalban. https://csepel.hu/hireink/kozerdeku/item/14323-a-szemelyes-ugyintezeshez-idopont-foglalasara-van-szukseg-a-polgarmesteri-hivatalban

A csepel.hu-n megjelent, aláírás nélküli tájékoztatóban egyetlen szóval sem indokolják a döntést. Nem találgatunk, bár biztos találatot hozó sejtéseink, tippjeink vannak. Bárki legyen a döntéshozó, ő vajon

egyeztetett a munkatársaival, a főnökével, vagy saját maga döntött?

A kerület országgyűlési képviselőjére, díszpolgáraira, a képviselő-testület tagjaira, a hivatal más, külső helyiségében, a gazdasági társaságokban dolgozó vezetőire, munkatársaira is vonatkozik a döntés?

Hány nappal előbb kell kérni a hivatali épületbe való bejutás lehetőségét? Kitől kell kérni? Rögzítik-e a telefonon való bejelentkezést? Kell-e a kérelmezőnek valamilyen személyes adatot is bediktálnia, vagy indokolnia kell-e a kérelmét? A kérelmező azonnal választ kap, netán telefonon értesítik a döntésről? Akit elutasítanak, az hol fellebbezhet? A veszélyhelyzetre hivatkozó, azonnali bejutást kezdeményező csepeli polgár kérelmét ki bírálja el?

Összefügg-e a döntés a kormány ispánságot, főispánságot bevezető döntésével? Kérdés kérdés hátán, amit az elfogadhatatlan és értelmetlen intézkedés és a korrekt tájékoztatás hiánya is indokolt. 

H.-R.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4117922433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása