CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy a felelőssége a csepeli ellenzéknek, mert az idő egyre gyorsabban fogy a helyi önkormányzati választásig

2023. május 11. 00:05 - csú

csepeli_ellenzeki_partok_vezeteoinek_megbeszelese_2023-03-27.pngA csepeli ellenzéki politikusoktól örvendetesek, de kevésnek tűnnek az interneten olvasható tájékoztatók arról, hogy  rendszeresen összejönnek. Hiányoznak az önkormányzati munkával kapcsolatos gondokra való konkrét, folyamatos reagálások, fellépések, ha kell, akciók, a testületi üléseken történő egységes, határozott fellépések – és  ezek híreinek eljuttatása a csepeliekhez.

A Klikk TV Tíz című műsorában szerepelt Szabó Szabolcs Csepel országgyűlési képviselője. A vele készült interjú szövege a hirklikk.hu-n jelent meg  Ha nem változtat az ellenzék, akkor a Fidesz újra győz címmel. 

https://hirklikk.hu/kozelet/szabo-szabolcs-ha-nem-valtoztat-az-ellenzek-akkor-a-fidesz-ujra-gyoz/414060?fbclid=IwAR3-ghY6HUGZI3AOZIF3fbqep4S8hz0dqLHbXoBCaqjKBHp9kzSNhNUH-pU 

A Momentumban politizáló képviselő a csepeli ellenzék helyzetével kapcsolatban a következőket mondta:

„…náluk mindig is jó volt a kapcsolat a különböző ellenzéki pártok helyi alapszervezeteivel. Mögötte és mellette van egy olyan csapat, akikkel mindig is jól tudtak együtt dolgozni. A három győzelmében is rengeteg munka van. Az utóbbi években például eljutottak oda, hogy a hét hat napján tartós élelmiszert osztanak a rászorulóknak és havonta egyszer főznek is. Sok száz ember dolgozik azon, hogy a nap végén úgy érezzék a csepeliek és a soroksáriak, hogy ott vannak, működnek, amit ebben a rendszerben lehet, azt megteszik, és igyekeznek, nem magukra hagyni őket.” 

Egyetértve a címben megfogalmazott gondolattal, csak annyit tennénk hozzá, hogy a helyi fideszes vezetők belső hatalmi harca, a Fidesz alapszervezet feloszlatása, majd a polgármester kizárásával történt újjászervezése jelentős feladatot és felelősséget rótt a csepeli ellenzékre. A lehető legszélesebb körű összefogás hozhat csak sikert.

Mielőbb közös programra, az emberekkel rendszeres kapcsolatot tartó, minden, változást akaró erő által támogatott polgármesterjelöltre és egyéni önkormányzati képviselő-jelöltekre, komoly munkára lenne szükség. Nem az interneten, hanem a csepeli emberek, a választópolgárok körében.

Kevésnek tűnnek az interneten olvasható tájékoztatók arról, hogy rendszeresen összejönnek. Hiányoznak az önkormányzati munkával kapcsolatos gondokra való konkrét, folyamatos reagálások, fellépések, ha kell, akciók, a testületi üléseken történő egységes, határozott fellépések – és mindennek a kommunikációja, eljuttatása a csepeliekhez. Az idő pedig fogy, s ezzel az esély a változásra is elúszhat.

Forrás: E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7518105140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása