CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gerinc(út) kell Csepelnek és nem a kerületvezetői átverés vagy a mellébeszélő mutogatás!

2023. május 24. 00:05 - csú

abel_attila_-kt-2023-04-24.pngAz alpolgármesteri mellébeszélést egy ordas hazugság követte az általa felügyelt kerületi szócsövekben. A hazugságot bárki tetten érheti

Hosszas vita folyt a gerincút folytatását javasló, Ábel Attila alpolgármester által készített „politikai pamfletről” a képviselő-testület legutóbbi ülésén. Az alpolgármesteri mellébeszélést egy ordas hazugság követte a CSH-ban, és az írást átvevő többi szájton, amely szerint az ellenzék nem támogatja a gerincút építésének folytatását.

Ennek ellenkezőjéről ma is bárki meggyőződhet, ha megnézi a kt-ülésről készült videót. Az ellenzék azzal nem értetett egyet, hogy a kormány, az állam felelőssége kimaradjon az elvi határozatból.

A gerincút 13 éve várt újabb szakaszának építésével, a beruházás folytatással ugyanis

mindenki egyetértett. Az alpolgármester írásos politikai felvezetője azonban kiverte a biztosítékot a baloldali ellenzéknél, s mivel módosító javaslatukat, amely szerint Borbély, a főpolgármesterrel folytatott politikai harca helyett, a határozatban kérjen segítséget az államtól is a gerincút megépítésére, a polgármester nem támogatta, nem támogatták a polgármester HIÁNYOS határozati javaslatát.

Kormányzati, állami segítség nélkül a gerincút folytatásából nem lesz semmi. A határozat végül a fideszes frakció támogatásával ment át. 

Ami pedig a gerincút folytatásának elakadását, illetve az elakadás okait illeti, szívesen vennénk már egyszer, ha a csepeli kincstári szócsövek megkérdeznék a Fővárosi Önkormányzat illetékeseinek a véleményét is, bár tudjuk, ez nem tartozik a szokásai közé.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4718122570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása