CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az már biztos, hogy a rezsibiztos felszámoló lesz a rezsicsökkentésnél?

2023. június 26. 00:05 - csú

nemeth_szilard_narancsos_keretben_foz_2.pngBohócot csinált magából Németh Szilárd kormánybiztos, Orbán Viktor kuktája.

A Nagy Rezsiharcos korábban a PB-gázpalackok ügyében azt ígérte, rendezi a rezsicsökkentett árak cégek általi visszaállítását.

Szöges ellentétben korábbi hangzatos, populista ígérvényeivel, nem rég törvényjavaslatot nyújtott be, a gázpalackok hatósági árainak kivezetésére, ezzel a

rezsicsökkentés felszámolására.

https://rtl.hu/hirado/2023/06/07/pb-gaz-nemeth-szilard-rezsicsokkentes-gyartok-gazpalack

Pedig az MSZP korábban benyújtott törvénymódosító javaslata, majd a DK nyilatkozata is támogatta a hatósági tarifa fenntartását, amelyekre a fideszesek azzal a képtelen váddal válaszoltak, hogy a baloldal el akarja törölni a rezsicsökkentést.

Annyira megijedtek saját hazugságuktól, hogy hirtelen zavarukban azt sem tudták mit csinálnak?

Végül megoldották: inkább bohócot csináltak pártjuk alelnökéből (akit egyébként nem sajnálunk), minthogy egyszer beismerjék: igaza van az embereknek, az ellenzéknek. Ezek után vajon mit ír Németh saját fb oldalára? 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8918146618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása