CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Távol a csepeli valóságtól rózsaszín kerületvezetői önreklám közpénzen

2023. július 14. 00:05 - csú

borbely_lenard_onreklam_2023-07.pngMi köze van ennek a képnek Csepelhez? Ki fizeti meg az árát?

Senki sem kérte Csepelről, de ennek ellenére újra és újra látható, hallható Borbély Lénárd közösségi oldalán a rózsaszínnel írt cím: „Életre fel! A trendek magazinja”, s mögötte a megszokott tartalom, a polgármester egyoldalú, rózsaszín felhőbe burkolt kisfilmje.

Pontosabban rendszeres, kampánycélokat szolgáló videófilmje, természetesen a szokványos, néha hibásan, hadarva előadott polgármesteri monológgal, sablonos fordulatokkal.

A bevezetőben a szerkesztőnek volt egy kérdése, majd megindult a szövegelés, és

Borbély úr csak mondta, mondta. Megkérdeztük, a csepeliek akaratának megfelelően, a családokért, nekem Csepel a fontos stb – sorolta, szinte levegővétel nélkül, a begyakorolt panelokat. Az operatőr közben mindent hűen és profi módon „dokumentált”, még azt is, hogyan ragasztják fel egy üres pohárra Borbély civil kampányhátterét biztosító, a választási győzelem érdekében létrehozott egyesületének emblémáját. 

Hogy miről szólt a kisfilm? Borbély Lénárdról. Arról, hogy milyen hallatlan nehézségek közepette, sok-sok munkával hozta létre a Kolonics György Szabadidőközpontot.

Hogy mennyibe került az egész beruházás, arról viszont egy szót sem szólt. Nem is értjük, miért nem. Talán titok?

Pedig teljes egészében önkormányzati költségvetési pénzből fizették, ugyanúgy, mint a kisfilmet forgató stábot és a szerkesztést, vágást, s végül az elkészült kampányfilmet. A beruházási költség ismertetésével együtt válaszolhatott volna volt frakcióvezetőjének, a fideszes Bercsik Károly által feltett, vagy a blogunkon megjelent, több mint 300 millió forint közpénz sorsát, célját, útját, felhasználását érintő kérdésekre is.

Lásd még: Mire képesek még a csepeli iszapbirkózás résztvevői? 

https://csepeliek.blog.hu/2023/07/05/mire_kepesek_meg_a_csepeli_iszapbirkozas_resztvevoi?fbclid=IwAR1hZLk_7r7GOfwT33bKIe24WAgqRx1MGa9XV_9SPczdBeznNI31_NkTvGo 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1918165542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása