CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Karinthy szerint: "Veszedelmes betegség, kötelezően kellene gyógyítani..."

2023. július 27. 00:03 - csú

kover_laszlo_2.jpgKövér László,  örökös parlamenti porkoláb nagy bajban van.

Idegileg egyre nehezebben, már szinte fogcsikorgatva bírja csak tolerálni az ellenzék fölszólamlásait, különösen a napirend előttieket, illetőleg a köntörfalazó válaszok közbeni bekiabálásokat.

Újabban  a szerinte „óbégató” női tagozat (Szabó Tímea, Vadai Ágnes) „infantilis viselkedése” borítja ki, minekutána – magát alig türtőztetve, nagyon is eleganciahiányos modorban – szakemberhez, vélhetően pszichiáterhez, elmegyógyászhoz küldi őket. És ingerülten azt tanácsolja:

 „legyenek szívesek úgy viselkedni, ahogy egy nagycsoportos óvodástól elvárható bizonyos körökben” (telex.hu, RTL Híradó).

Lehetséges, hogy K. L. örökös parlamenti porkoláb nem ismeri, sosem olvasgatta Karinthy Frigyes Noteszlapjait? Nos, emlékeztetőül egy elméncség onnan: 

Hisztéria. Veszedelmes betegség, kötelezően kellene gyógyítani. Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele.

-kunc- (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7218167552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása