CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Bűn és bűnhődés

2023. augusztus 21. 00:05 - csú

borvely_lenard_es_abel_attila_egyutt_-2022-05.pngBorbély Lénárd polgármester és  helyettese, Ábel Attila alpolgármester a csepeliek felejtésében bízik, de sajátmaguk gyártották azokat a dokumentumokat, amelyek évek múltán is emlékeztetnek arra, hogy mit tettek Csepellel

Érdemes megnézni az Ábel Attila szerint sose hazudó Csepeli Hírmondó (amit egyébként bírósági ítélettel pénzbüntetéssel sújtottak, egyoldalú tájékoztatásért) 2019 június 19-i számának 6. oldalát.

Itt a képviselő testület strandról folytatott vitájából adnak az ellenzékkel szembeni malíciával töltött tájékoztatást.

Ebben azért olvasható

Szenteczky Jánosnak, az MSZP akkori frakcióvezetőjének a csepeli strandra tervezett fejlesztésekkel kapcsolatos megjegyzései és Horváth Gyulának a Csepeli DK elnökének felvetései.

A DK elnökének keretes kiemelésben közölt véleményében ez olvasható: „A DK a csepeli strandot is bezárná! A csepeli strand működése kimeríti a hűtlen kezelés fogalmát – állította a strandról szóló előterjesztés tárgyalásakor Horváth Gyula a DK elnöke. A politikus évek óta bírálja a csepeli strand fenntartását és fejlesztését. Állítása szerint ez ugyanis veszteséges….”

Ezek csak arra bizonyítékok, hogy dolgát végezve, kezdetek óta figyelmeztetett az ellenzék! Képviselőik tették az esküben vállalt kötelességeiket, és szerették volna eltéríteni a testületet, egy a Csepel gazdálkodását érintő katasztrofálisan elhibázott döntéssorozattől. Szerették volna a polgármestert eltéríteni bűnös cselekedeteitől, és megkímélni az ügy következményeinek súlyos hatásától.

Ezt ő kigúnyolta és az áruló barátaival alkotott többséggel, valamint jegyzői segédlettel keresztülerőltette. Ezért most – bírósági ítélet miatt - közel 200 millió forintot kell kártérítésként (peren kívüli egyezség keretében) fizetnie Csepelnek. Erre jön még a kirúgott vállalkozó által el nem végzett - ezért a polgármester utasítására a Városgazdára oktrojált – munkák költségeinek kifizetése. Ez a bűnös döntéssorozat bizonyára jóval meghaladhatja a félmilliárdot, amit a csepelieknek kell kifizetniük!

A felelős pedig ismert: Borbély Lénárd. A hatalmával visszaélő polgármester.

Az újság ezen cikke rámutat, hogy a polgármester nem egyedül követte el bűnös cselekedetét. Az ellenzéki DK, Momentum, és MSZP figyelmeztetését Borbély Lénárd akkori tevékenységéről (írja a CSH) „elutasította az ellenzék LMP és Jobbikos társai is”. Ezek Tóth Sándor, Kovács Dávid Attila lehettek. Ők egyébként az alpolgármesterekkel (Ábel Attila, Morovik Attila, Pákozdi József) együtt a hétfői rendkívüli ülésen is a Borbély Lénárd által elkövetett bűnös viselkedés mentegetésére, a közpénzek ilyetén való elherdálására szavaztak.

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4318189995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása