CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kormányzati és kerületi ködösítés a Jedlik gimiről a tanévnyitó előtt

2023. augusztus 23. 00:05 - csú

nemeth_szilard_maruzsa_zoltan_gulyas_gergely_a_jedlik_sorsarol_2023-06-22_1.pngA csepeli Jedlik jövőjéről Csepel polgármestere nélkül tárgyalt a Belügyminisztériumban Maruzsa Zoltán, Németh Szilárd és Dudás Zoltán atya.  Tisztességes tájékoztatás még ma sincs a megbeszélés várható  következményeiről

A Csepeli vagyok nevű világhálós csoport közösségi oldalán hozták nyilvánosságra Vadai Ágnes (DK) országgyűlési képviselő és Rétvári Bence BM államtitkár közötti levélváltást.

A képviselő asszony a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium fenntartói jogának esetleges változására kérdezett rá, amire az államtitkár július 13-án azt válaszolta, hogy „a fenntartói jog átadásáról kormányzati döntés nem született.”

Így kell mellébeszélni, elterelni a figyelmet a lényegről. A lényeget ugyanis Németh Szilárd fb oldalán tette közzé: 

„Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár, Tóth Endre tankerületi igazgatóhelyettes, Süle László főtanácsadó úrral és Dudás Zoltán atyával. Szeptember 1-jén tanévnyitó! Hajrá, Jedlik! Hajrá, Csepel!”  

    Blogunk is foglalkozott a témával a Németh Szilárd át fogja játszani a Jedliket az egyháznak?” cmű

írásban. https://csepeliek.blog.hu/2023/06/23/nemeth_szilard_at_fogja_jatszani_a_jedliket_az_egyhaznak

Cikkünk nagy érdeklődést váltott ki, azonban a kerületi vezetés – szokásához híven – nem reagált az ügyre. A Csepeli vagyok csoportban megjelent cikkre sincs semmilyen reakció a polgármester részéről. Igaz, valószínűleg őt is semmibe veszik „kormányzati” szinten, amit bizonyít, hogy Maruzsa úr nélküle tárgyalt a Jedlikről Németh Szilárddal és Dudás Zoltán atyával megtartott államigazgatási egyeztetésen. 

    Kíváncsian várjuk, mikor kerül lezárásra az ügy, mikor kapnak a csepeliek őszinte tájékoztatást a Jedlik körül folyó kavarásokról.

h.-r.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5418197907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása