CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megdöbbentő felismerés Csepelen, a polgármesteri hivatalban: ki kell fizetni a munkát!

2023. szeptember 05. 00:05 - csú

jusztitia_juszticia_juszticia_itelet_birosag.pngA  megvilágosodásra sajnos, nem magától jutott a Szent Imre téri grémium. Bírósági ítélet kellett hozzá.

A tisztségviselők szócsöve, a CSH erről így számolt be: Bíróság: ki kell fizetni a strandon bebukott vállalkozó munkáját és hasznát – írták a cikk címében, de utána jött a szerecsenmosdatás.

Blogunk viszont folyamatosan foglalkozott a témával. A lényeg ma így hangzik:

„…az önkormányzatnak 195 millió forintot kell kifizetnie a Csepeli Városgazda Zrt. (alperes) és a felperes között megszületett egyezségi ajánlat rendezése érdekében. A cég a Csepeli Strand felújítását végezte, azonban a

polgármester kezdeményezésére a Városgazda 2019 tavaszán, a kivitelező, az ellenzék és sokak véleménye alapján jogtalan körülmények között, felmondta a szerződést.”  

https://csepeliek.blog.hu/2023/08/06/egy_het_csepeli_hordalekabol_valamit_hoz_a_viz_arad_a_botrany_apad_az_onkritika_kohog_a_bolha_kiteki#more18186745

    Borbély Lénárd azonban ismételten magyarázkodik. Azt állítja, hogy akkori, 2019 tavaszi döntésével „A csepeliek és a fürdőzők …nem vesztettek sokat a vállalkozói bukás miatt, még olcsóbban is strandolhattak.” Döntése viszont jogilag védhetetlen volt, ráadásul 195 milliójába került a csepelieknek. Drága döntés volt. 

Lásd még: https://csepeliek.blog.hu/2023/07/28/botrany_vagy_verseny_lesz_a_ket_csepeli_kolonics_kozpont_kozott_melyvizben_a_csepeli_strand_uj_vezet#more18180371 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3318198761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása