CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi jöhet még Csepelen a kampány előtti közpénzpazarló kampányban?

2023. december 13. 00:05 - csú

borbely_lenard_es_abel_attila_szelfi_2022-05_2.pngA magyar mondás szerint, „fejétől bűzlik a hal”! Sok minden bizonyítja: nagyon igaz ez a megállapítás Csepelen is.

Ha a miniszterelnök megengedheti magának, hogy felrúgja a szabályokat, - és hatalomba maradása eszközeként alkalmazza a törvényeket - ne csodálkozzunk, hogy szerviensei, a helyi kiskirályok is hasonlóan állnak a törvényekhez! Így van ez Csepelen is! Hiába van leírva és tételesen szabályozva a választási kampány ideje, szervezésének szabályai, ha azt önös érdekből a polgármester áthágja!

Hiába előírás a nép közpénzeken való (politikai, választási) befolyásolásának tilalma, ha Csepelen leplezetlenül, materiális dolgokkal és pénzzel presszionálnak, elsősorban elesett és rászorult embereket.

Ha a miniszterelnök

utasításszerű kijelentéseire a magyar rendőrség ugrik, akkor ez azt is elfogadhatóként kezeli, ha a kerületi polgármester egy ellenzéki párt rendezvényeit leírtan „politikai okok miatt" megtiltja! Sokan emlékeznek arra, hogy ilyen volt a 2022 őszi DK- rendezvény „megtiltása”. Arra is emlékszünk, hogy Borbély utasítására kivonult a közterület felügyelet teljes állománya, és anélkül, hogy tiltó táblák lettek volna kihelyezve harmincezer forintos pénzbírsággal sújtotta a mit sem sejtő érdeklődőket! Ugyanez történt (sajnos többek közt) az önkormányzat pénzen szervezett egyik civil rendezvényen, ahol a Csepel SC-t tiltották ki rendezvényen való részvételtől azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy ne lehessen konkurenciája Borbély Lénárd korábban kreált, és önkormányzati pénzekekel táplált Csepelért alapítványának!

Nézzük csak meg a kerületi nyilvánosság működését: nem csak a csapból, hanem mindenhonnan Borbély Lénárd fennkölt cselekedetei, jóságossága és gondoskodó atyáskodása folyik! A népszerű cselekedeteknél csak ő látható, a rosszakat meg „ráveri” az ellenzékre.

Amióta összeveszett Sziszivel már a teljes Fidesz frakciót is úgy szivatja, mint gyalogos a Bervát! Pedig nem más, hanem Ő ment ki a strandra és (mivel bal lábbal kelt ki aznap az ágyból) elzavarta a vállalkozót! (Az, hogy semmi köze nem volt az egészhez, - mert nem ő kötötte a szerződést - helyi kiskirályként egy kicsit se zavarta.) Az se nagyon rázta meg, hogy mindezért a bíróság a kerületet százmilliós nagyságrendű büntetéssel, és sok százmilliós kártérítéssel sújtotta. Borbély ezzel a tettével, nem csak a csepeli költségvetésnek okozott kárt, de a vállalkozót olyan csillagászati extraprofithoz segítette, amihez foghatót álmában sem mert remélni. Ezek után mi jöhet még?

Forrás: Horváth Gyula közöségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7818263907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása