CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felkészülni! Vigyázz! Ki lesz kész?

2024. január 31. 00:03 - csú

otletlada.jpg"A júniusi választásokig az ellenzéknek elég lenne egy párt is. Utána lehet szétpattanni rózsaszíntől a vérvörösig minden árnyalattá. Az EP-választás mint országos adatfelvétel, friss bizonyítványt állít ki, amivel a kártyaasztalhoz ülhetnek. De hogyan állna össze ez a szuperpárt?"

Előttünk a választási év! Mindenki izgul, ugye? Latolgatjuk az eredményt? Nem? Hát jó. De attól még élvezhetjük! A rómaiak is tudták, hogy ma sem a keresztények nyernek az amfiteátrumban, mégis elmentek, jól érezték magukat, üzleteltek és tapsikoltak. Igaz, nem is hívták vallásszabadságnak és jogállamnak azt a rendszert, hanem demokráciadeficitnek hívták volna, ha összerakják ezt latinul már akkor.

Megszoktuk, igen, de nehéz nem észrevenni, hogy odakint a világban nem éppen így néz ki egy szavazás, pláne nem zsinórban a sokadik. Tavaly ki-ki örülhetett vagy bánkódhatott a meglepetéseken, amiket a 

holland, lengyel, szlovák, spanyol és egyéb választások hoztak. Nálunk ilyenre nincs kilátás. Az EP-választást már most felírhatjuk a Fidesznek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3518299769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása