CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Talpmasszázst az önkormányzattól!? Drága mulatság lesz ez a csepelieknek

2024. március 01. 00:05 - csú

talpmasszazs.jpgArról, hogy ebben a gazdasági helyzetben mi indokolta Csepelen éppen ezeket a fejlesztéseket, s mennyibe kerül majd a beruházás, nincs semmilyen tájékoztatás. Miért?

Folytatódik a fejlesztés a Csepeli Napközis Táborban. Ezt az információt a 21.kerulet.ittlakunk.hu című internetes hírportál tette közzé

Mint ismeretes, 2021. július 3-án a polgármester avatta az 1,8 milliárdból korszerűsített tábort, amelyből, állítólag, 720 millió forintot tett ki az önkormányzati önerő nagysága. Most, folytatódik a sokat vitatott, sokba került beruházás.

Négy egyedi faház kerül elhelyezésre a területre, és készülőben van egy különleges

mezítlábas ösvény is a tervezett kisházak között(!). Ez a komplexum a családi szórakozás mellett még talpmasszázst(!) is biztosít.

Arról, hogy ebben a gazdasági helyzetben mi indokolta éppen ezeket a fejlesztéseket, s mennyibe kerül majd a beruházás nincs semmilyen tájékoztatás. Miért?

Ki a felelős a hiányos tájékoztatásért? Mennyibe kerül a fejlesztéssel együtt a tábor fenntartási, működtetési költsége? Az az egy biztos, hogy drága mulatság lesz. Ki fogja megfizetni?

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2918336101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása