CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen ismét Borbély Lénárdot választották meg polgármesternek

2024. június 10. 00:35 - csú

csepeli_polgarmesteri_hivatal_pohi_5.pngA vasárnapi önkormányzati választáson az éjfél környéki adatok szerint Csepelen Borbély Lénárd eddigi polgármester kapta a legtöbb szavazatot (67,4 százalék), ezért a következő ötéves ciklusban ismét ő töltheti be ezt a tisztséget a Közösen Csepelért Polgári Egyesület – Borbély Lénárd Csapata nevű szervezet vezetőjeként.

A második helyen dr. Dukán András Ferenc végzett a leadott szavazatok 19,2 százalékával. Harmadik lett a Fidesz -KDNP jelöltjelént Dudás András, ő a voksokból 10,24 százalékot kapott. További eredmények: Győrfi Krisztina (Független Kerekasztal) 1,97 %, Kerékgyártó Nóra (Nép Pártján) 0,76 % és Kál Károly (Szolidaritás) 0,43 %

A 12 egyéni választókerületben a képviselői helyek mindegyikét szintén a Közösen Csepelért jelöltjei nyerték el a szavazatok összeszámolása után.

A kompenzációs listán két fideszes, két ellenzéki összefogásos (DK-MSZP-Párbeszéd, Zöldek) és egy MKKP-s képviselő-jelölt szerzett mandátumot.

A szavazáson a cseplei választásra jogosultak 61,34 százaléka vett részt

A képviselő-testület tagjai a következők:

Polgármester 

Települési képviselő-testület tagjai (önkormányzati képviselők)

17 képviselő
KISS KORNÉL fényképe

KISS KORNÉL

MandátumTelepülési kompenzációs listás képviselőFeldolgozottság97,14%
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9318424777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása