CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pletyka

2024. június 26. 00:03 - csú

magyar_peter_volt_feleesgevel_varga_judittal.pngA hangfelvételen Varga Judit azt mondja, hogy Rogánék kihúzatták magukat a Schadl–Völner-ügy nyomozati anyagából, Schadlt pedig már azért nem lehetett kimenteni, mert Polt Péter nem volt ura a helyzetnek.

Ma reggel az otthonomban azt a pletykát mondtam a feleségemnek, hogy a napokban az ügyészség sajtótájékoztatóján az hangzott el, hogy az általuk megállapított tények szerint a dr. Magyar Pétertől kapott hangfelvételen dr. Varga Judit pletykákat osztott meg férjével.

Az ügyészség főnökeinek következtetése szerint a titkos felvételen az elhangzottaknak semmi jogalapja sincsen, tehát valójában Varga Judit hazudott a férjének.

Ezzel az ügyészségi megállapítással szemben azonban a pletykák szerint jelen esetben az ügyészség hazudik, és megpróbálja a közvéleményt félretájékoztatni egy olyan ügyről, ami miatt tőlünk nyugatra minden kormánynak le kéne mondania.

A titokban

készített felvételen Varga Judit akkori igazságügyi miniszter a NER talán egyik legnagyobb korrupciós botrányáról, a Schadl–Völner-ügyről beszélt. A hangfelvételen Varga Judit azt mondja, hogy Rogánék kihúzatták magukat a Schadl–Völner-ügy nyomozati anyagából, Schadlt pedig már azért nem lehetett kimenteni, mert Polt Péter nem volt ura a helyzetnek.

A feleségem rám hagyta, hogy mindenféle hazugságokat pletykálgatok az ügyészségről, melynek vezetője köztudottan az igazság bajnoka és semmi köze a NER maffiózóihoz, nyilván erős felindultságomban beszélek össze vissza.

Forrás: Szolnoki András (Újnépszabadság)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2818435045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása