CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki ijed meg a saját ágyékától? - Para-Kovács Imre írása

2024. október 17. 00:03 - csú

magyar_peter_es_orban_viktor_az_eu_parlamenti_ulesen_hvg.jpgA napokban az idegesség olyan jeleit észlelhettük a Fidesz soraiban, hogy ha nem is vetíti előre a bukás fényét, de elképzelhetővé teszi egy esetleges ideg-összeroppanás bekövetkeztét.

Nagyjából az Orbán-kormány második évétől, 2011-től hallhatjuk a közgazdasági/pénzügyi/külpolitikai szakértőket arról nyilatkozni a független sajtónak, hogy közel a bukás, Orbán Viktor gyakorlatilag megbukott, csak még nem vette észre, és közel a szabadság, trallala.

Talán mondanom sem kell, hogy ezek a jóslatok/tényállítások nem váltak be, mint a cövek, nyilván önök is észlelték, hogy a Fidesz-birodalom bűnszervezetekhez méltó szervezettséggel, hatékonysággal, valamint kamikázepilóták elszántságával próbálják a kormányzottság látszatát kelteni ebben az egyébként is szerencsétlen országban, miközben főtevékenységükben, azaz a közpénz közpénz-jellegének elveszejtésének forszírozásában és a hatalom örök megtartásában állhatatosak és

sikeresek.

Bukásról szó sem volt, hivatkoznék a fentebb idézett cövekre, illetve a választások eredményére, már csak azért is, hogy

önmérsékletre intsem azon szerkesztőket, akik adásba hívják újra és újra az Orbán-kormány bukását hirdető szakikat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7518709406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása