CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Koncz Gábor, Mikó István és Nemcsák Károly a Munkásotthonban

2010. november 10. 11:18 - Szerkesztő73

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groteszk lélektani játék, a hatalombirtoklás és az egymásrautaltság abszurd komédiája Huszti Péter rendezésében

Hétfőn, november 15-én este hét órai kezdettel a Csepeli Munkásotthonban, a Csepel Színházban viszik színre Görgey Gábor nagy sikerű, legendás komédiáját Komámasszony, hol a stukker? címmel. A Turay Ida Színház és a Soproni Petőfi Színház közös produkciójának fontosabb szerepeiben Koncz Gábort, Mikó Istvánt és Nemcsák Károlyt láthatja a Munkásotthon hétfői közönsége. A darabról:

Egy ablak nélküli bezárt helyiségben öt férfit, öt társadalmi prototípust ismerhetünk meg. Cuki, a sötét betörőfigura, Méltóságos, az ódon eleganciájú úr, K. Müller, a kövérkés kispolgár, Kiss, a szemüveges intellektuel és Márton, a vidéki nép egyszerű fia. Amikor felmegy a függöny, Cuki kezében a "stukker", ami a darab során körbejár. A recept egyszerű: akinél a fegyver, azé a hatalom. Természetesen mindannyian ki akarnak jutni, kivéve azt, akinél éppen a revolver van. Vajon meddig tart ez a ? Vajon ki tudnak-e törni az elzártságból? Vajon elsül-e a stukker? 

Időtartam: 2 óra, egy szünettel.

Kritka a darabról

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr502438047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása