CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

MSZP-Fidesz cselek névértéken Csepelen?

2011. február 06. 11:23 - Anzágo

 Na, ezt tegnap még senki sem gondolta volna! Mára megtörtént! Mi lesz belőle?

A Csepeli Önkormányzat Képviselő testületének legutóbbi ülésen Takács Krisztián, az MSZP csepeli frakciójának tagja és egyben a Csepel FC Kft. ügyvezetője felajánlotta többségi tulajdonrészének átadását a 2/3-os fideszes vezetésű XXI. kerületi helyhatóságnak.
 
Németh Szilárd fideszes polgármester válaszában nem utasította el a szocialista képviselő  ötletét, és megígérte, hogy megvizsgálja a Kft tulajdoni rész átvételének lehetőségét.
 
A klub honlapján és az nb3.hu portálon a döntést meglepőnek minősítik.
Takács Krisztián, a szocialista városatya, a Csepel FC Kft többségi tulajdonosa és ügyvezetője ugyanott a döntés hátterét így indokolta:
 
- Szerintem ez a jövő útja. Fontos megjegyeznünk, hogy a Csepel FC Kft. a felnőtt csapatot működtető gazdasági társaság, és nem azonos a Csepel FC Sport Egyesülettel, amely az utánpótlást működteti - mondta Takács Krisztián a csepelfc.hu-nak.
A felajánlás szövege a következő:
 
Felajánlás
 
Tisztelt Polgármester Úr!
Tisztelt Képviselő Testület!
Arra az elhatározásra jutottam, hogy a sportért és azon belül a labdarúgásért a Budapest XXI. kerület Önkormányzatnak felajánlom a Csepel FC Kft-ben lévő tulajdonrészemet névértéken; azzal a szándékkal, hogy önkormányzati segítséggel régi fényében tündököljön ez a sportág.
Ezzel a döntésemmel elő szeretném segíteni oly sok csepeli állampolgár óhaját.
A döntésem meghozatalában közrejátszottak azok a mindenki által jól ismert példák, mint Debrecen, Székesfehérvár- ahol az Önkormányzat a labdarúgást irányító gazdasági társaságban tulajdonrészt vállalt.
Kérem a felajánlásomra 15 napon belül érdemben válaszolni szíveskedjék.
Budapest, 2011.01.27.
Takács Krisztián
tulajdonos
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr332641761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása