CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy Szilveszter javaslata strandkedvezményre és nyílt levele Németh Szilárdhoz

2011. augusztus 23. 22:16 - Szerkesztő73

Amennyiben maradt némi tartalék ebből a keretből, az egy újabb kérdést vet fel: Szándékozik-e Tisztelt polgármester Úr az esetlegesen fel nem használt keretet arra felhasználni, hogy hasonló (50%-os) mértékben támogassa a csepeli családokat a Csepeli Strandfürdő belépő megvásárlásában? Ha nem is a hét minden napján, de legalább egy-egy meghatározott napon a közelgő narancssárga jelzésű hőségriadóra való tekintettel.

Részlet Nagy Szilveszter Németh Szilárdhoz címzett nyílt leveléből. A levélteljes szövegében a következő olvasható:

Németh Szilárd úr

polgármester

Igen Tisztelt Polgármester Úr!

Örömmel tájékozódtam több önkormányzati intézmény bejáratánál elhelyezett plakátról, hogy a Csepeli Önkormányzat anyagilag is támogatja az Agárdi Pop Strandra látogató csepeli lakosok belépőjegyét 50%-os mértékben.

Az Ön által bizonyára jól ismert független csepeli hírportálon az alábbi bejegyzést olvashatta a csepeli lakosság: 

„Németh Szilárd, Csepel polgármesterének kezdeményezése nyomán az idén 35 éves Agárdi Pop Strand rendezvényeire a csepeli állandó lakhellyel rendelkezők 50%-os áron válthatnak jegyet. A csepeliek számára Agárd könnyen megközelíthető, így a szórakozás három generáció számára megfizethető áron biztosított. 
 
Július 2-tól egészen augusztus 20-ig minden szombati napon koncertekkel várják az Agárdra érkezőket. Mint azt Turbók János főszervezőtől megtudtuk, 2011-ben a fellépők között szerepel az Irigy Hónaljmirigy, az Edda, a Neoton Família és a Tankcsapda, de a fiatalabbak örömére Janicsák Veca is elvállalta a szereplést. A kedvezmény igénybe vételéhez személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges!”
 
A cikk alá bizonyára szerkesztői tévedésből került az alábbi mondat, hiszen senki sem gondolhatja komolyan, hogy az Ön nevéhez fűződő közpénz felhasználás valóban a krimi kategóriába tartozna:
 
Ez a bejegyzés 2011. május 31. kedd 11:56-kor készült és a következő kategóriákban található: Csepel, Krimi.
 
(forrás: http://csepel.info/?p=14285)
 
A rendezvénysorozat augusztus 20-án véget ért, bizonyára sokak őszinte bánatára. Ez úton kérdezem a Tisztelt Polgármester Urat, hogy lehet-e tudni, hogy hány csepeli polgártársunk élt ezzel a lehetőséggel? 
 
Azért bátorkodom ezzel a kérdéssel Tisztelt Polgármester Úrhoz fordulni, mert azt feltételezem, hogy erre a két hónapos időtartamra szóló belépőjegy támogatásra, egy elkülönített keret állt rendelkezésre, amely talán nem került teljes kihasználásra. Amennyiben maradt némi tartalék ebből a keretből, az egy újabb kérdést vet fel: Szándékozik-e Tisztelt polgármester Úr az esetlegesen fel nem használt keretet arra felhasználni, hogy hasonló (50%-os) mértékben támogassa a csepeli családokat a Csepeli Strandfürdő belépő megvásárlásában? Ha nem is a hét minden napján, de legalább egy-egy meghatározott napon a közelgő narancssárga jelzésű hőségriadóra való tekintettel.
 
Budapest, 2011. augusztus 21.
 
Munkájához jó egészséget kívánva,
 
Tisztelettel: Nagy Szilveszter területfejlesztő, csepeli polgár

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr413174604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása